Te laat met uitbetalen cashback
In maart 2025 een abonnement bij Ziggo besteld met een cashback. Cashback kon worden aangevraagd na de oplevering en zou binnen 8 weken na aanvraag cashback worden uitbetaald. De bestelling ging en het abonnement is begin april goed opgeleverd. Daarna meteen cashback aangevraagd.
Die 8 weken zouden eind mei aflopen. Niks. Toen bleek dat Breedbandwinkel zichzelf 10 weken tijd verschaft. Op de laatste dag van die termijn gebeld of het zou worden betaald. “Ja”, was het antwoord maar zou ook een werkdag later kunnen worden in verband met de verwerkingstijd van de banken. In de tijd van SEPA instant credit transfer een beetje lastig te geloven verhaal, maar goed. Nogmaals wachten dan maar. Vervolgens twee werkdagen later weer gebeld, want niks ontvangen.
Betaling zou nu toch niet doorgezet zijn, maar werd beloofd dat deze week zou worden betaald. Je raadt het al: nada.
Edit (20 juni 2025): na het plaatsen van de beoordeling heeft Breedbandwinkel vrij snel contact opgenomen en alsnog de cashback uitbetaald. Ook hebben ze uitgelegd wat de redenen waren voor de vertraging. Omdat ik ‘te laat’ betalen minder erg vind dan ‘niet’ betalen heb ik de beoordeling naar boven bijgesteld, maar ik blijf het jammer vinden dat ik meermaals achter de betaling van de cashback aan heb moeten gaan.