Prima benadering tot heden,

Goede begeleiding.

?

?

Duidelijk overzicht en heel snel alles verwerkt

Aanbod goed en heel overzichtelijk, de vervolgstappen goed en snel opgepakt

Heel fijn geholpen/geadviseerd

Had veel vragen, daar werd alle tijd voor genomen. Verder werd er goed naar mijn situatie gekeken. Daardoor geen extra uitgaven aan opties die ik toch niet nodig heb

Tot op heden is het verloop van mijn bestelling goed dus tevreden.!

Goede uitleg en zeer klantvriendelijk

Ik ben beleefd te woord gestaan en prima behandeld

super goed

goed en duidelijk erg tevreden

goed en overzichtelijk.

Breedband winkel gaf mij een duidelijk overzicht van de providers en precies de het abonnement dat ik zocht. Geen on-nodige kortingen op dingen die ik toch niet gebruik maar een goede prijs en een extra cashback er bovenop ook nog! Bent tevreden!

goedkoper dan direct bij KPN

Uit toeval hier terecht gekomen, en gecheckt of ik via breedbandwinkel goedkoper uit zou zijn, het scheelde meer dan 100 euro!

Snel en makkelijk

Goed in te vullen en snel geregeld

Supersnel en supergoed geregeld

Pakket bij KPN uitgekozen (supervoordelig glasvezel), alles verstuurd en binnen 10 minuten kreeg ik een mail van KPN dat ik klant was. Perfect!

Snel, Duidelijk, Leuke actie

Duidelijke omschrijving, leuke korting, helpdesk medewerker helpt ook goed en snel!

Snel geregeld, meeste korting!

Snel geregeld en meeste korting

Vriendelijk personeel

Probeert belangstellende potentiële klanten vast te houden, goed bezig. Uiteindelijke aanvraag vlekkeloos verlopen. Scherpe aanbiedingen.

Top zeer en zeer tevreden

Top! zeer en zeer tevreden

perfect tot nu

Duidelijk mooie aanbiedingen

Snel en eenvoudig

Tevreden

De aanvraag was heel makkelijk, alles duidelijk zijn, inclusief hopelijk de cashback van €10 z.s.m.

Vlot en prima geregeld.

Komt afspraken na. Zelfs cashback ontvangen na verloop termijn. Klasse!

Zoals elk jaar perfect

Ik controleer jaarlijks of er een goede aanbieding is en ook dit jaar heb ik een goede gevonden

Duidelijke en overzichtelijke site

Gemakkelijk om te vergelijken en eenvoudig online af te sluiten.

Ik ben zeer tevreden

Mooie aanbieding ontvangen en daarna een prettig persoonlijk contact via de telefoon.

Duidelijk , Helder , Snel

Zeer overzichtelijk , tijdens het selecteren en vergelijken blijft alles duidelijk en zichtbaar .

Duidelijk overzicht van aanbieders

Makkelijk vergelijken van verschillende aanbieders en de overstap wordt door de overstapservice van de nieuwe aanbieder goed geregeld.

228 Noordeindseweg C

Berkel en rodenrijs 2651LK