Laden reviews...
86 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Användarna uppskattar tydlig information och enkel jämförelse. Övergången mellan leverantörer sker ofta snabbt. Cashback och tydliga rabatter är vanliga fördelar. Sammantaget upplevs tjänsten som pålitlig för att jämföra och byta leverantör.
Vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster, compliment gegeven voor haar uitleg etc. Na een uur terug en per telefoon bij een andere medewerkster mijn bestelling voor internet en TV doorgeven. Ook toen prima geholpen.
27 February 2026
Ben
Assen
Door Freek Jan, telefonisch benaderd met enkele vragen over mijn nieuwe contract bij Ziggo. Na mijn gegeven antwoorden heeft hij alles netjes in gang gezet en zal ik vanaf volgende maand gebruik maken van mijn nieuwe provider!
24 February 2026
Bob
Schaijk
Fijne site, kan alles goed vinden! Duidelijk over de kosten en levering, Snel in verwerking! Goede aanbiedingen!
19 February 2026
André
Uden
Heel vriendelijke klantenservice die ook goede en heldere informatie verstrekt.
12 February 2026
Peter
Papendrecht
snelle vergelijk en snel mijn contract geregeld
6 February 2026
Fatma
Amersfoort
Overstappen is echt zo gepiept. Bedankt voor de cashback Breedbandwinkel, en tot volgend jaar!
2 February 2026
Zippie
Overstapt naar glasvezel, supersnel
2 February 2026
Wesley W
Amerongen
Kost klopte niet, ik heb een whatsapp bestuurd aan de klantenservice. Na een week geen antwoord. Geen service. Nutteloos
31 January 2026
Max
Beste Max,
dank voor je review. Onze WhatsApp berichten worden op werkdagen gewoon dagelijks weggewerkt, dus hebben dan ook geen openstaand bericht kunnen vinden. Weet je zeker dat je contact met ons hebt opgenomen en niet met een andere website of provider?
Graag helpen we je uiteraard verder met vinden van de beste deal. Dus mocht je hier nog behoefte aan hebben, neem gewoon contact met ons op!
Breedbandwinkel klantenservice
Goedkoop, snel en vriendelijk.
29 January 2026
Erik
Schiedam
Ik vervang ieder jaar mijn internet-leverancier door een nieuwe. Simpele manier om gemiddeld 100 euro te verdienen. Ja: je moet wel zelf even modem vervangen, maar dat is een fluitje van een cent. En ondersteuning van Breedbandwinkel is prima!
26 January 2026
Paul
Amsterdam
Snelle en overzichtelijke website. Afhandeling van mijn bestelling ging soepel. Geen negatieve dingen ervaren
20 January 2026
Nicolas
Haarlem
Na jaren wachten eindelijk over gestapt. Had ik echt veel eerder moeten doen. Even snel vergelijken, jaarprijs checken en klaar. Breedbandwinkel heeft de rest gedaan. Volgend jaar stap ik weer over!
20 January 2026
Marvin
Utrecht
Overgestapt naar Odido via de vriendelijke klantenservice die echt de tijd voor mij heeft genomen en alle vragen kon beantwoorden. Eind december besteld en nu geleverd zonder problemen. Oude abonnement ook voor me opgezegd en telefoonnummer naar Odido overgezet. Fijne mensen.
19 January 2026
Erik M
Beverwijk
Gebruik Breedband winkel al jaren om over te stappen, altijd goed en goedkoop
19 January 2026
Hans
Spijkenisse
Leuk als het goed gaat, maar gaat het mis, en je bijna een maand bezig om het geld terug te krijgen dat zij verkeerd hebben gezet op hun site. 16x5 euro per maand. Het was vanaf dag 1 duidelijk, maar zelf moeten regelen en het initiatief nemen tussen de provider en breedbandwinkel.nl.
15 January 2026
Vincent
Monster
Beste Vincent,
Dank voor je review. Ben het met je eens dat het te lang heeft geduurd voordat we je uitsluitsel hebben kunnen geven, excuses hiervoor.
Op de achtergrond zijn meerdere collega’s en mensen bij DELTA hier mee bezig geweest, echter duurde het even voordat wij vanuit DELTA akkoord hadden voor compensatie van meerdere klanten.
Door een fout van DELTA hebben wij korte tijd te veel korting getoond op bepaalde pakketten en alle klanten krijgen dit nu uiteraard vergoed. Want wat je hebt besteld, dat krijg je uiteraard ook.
Van mijn collega begreep ik tevens dat er onduidelijkheid was over de hoogte van het bedrag. De compensatie van 160,00 staat ondertussen al op je rekening.
Mocht je een mogelijkheid zien je review enigszins aan te passen, zien we dat uiteraard graag.
Mede namens DELTA nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Breedbandwinkel klantenservice
Heldere duidelijke site. Contract snel geregeld. Follow up snel en effectief.
5 January 2026
TW
Veldhoven
Goede informatieverstrekking en service.
2 January 2026
Ingrid
Lelystad
Al jaren mijn verstap naar een beter / voordeliger contract helemaal top geregeld
26 December 2025
Sneek
6 December 2025
Frank
Amersfoort
Gebruik gemaakt van Black Friday aanbieding om overstap te maken naar Budget Internet alles-in-een-abonnement (glasvezel 500 Mb). Overstap van Odido naar Budget Internet m.b.v. overstapservice lijkt (net als vorig jaar van Ziggo naar Odido) voorspoedig te verlopen.
2 December 2025
Marten
Huisduinen
Overzichtelijk,hoef geen,moeilijke zoek op dragten te doen.
30 November 2025
Richard
Rotterdam
Al meerdere keren gebruik gemaakt van Breedbandwinkel met als extra cashback en gratis film wat je bij de aanbieder zelf niet krijgt , altijd goed gegaan.
29 November 2025
Jaap
Arnhem
Geprobeerd over te stappen van youfone naar budget internet. Budget internet heeft mij aanvraag aan een heel ander adres gekoppeld, dan dat ik had ingevuld op de site van breedbandwinkel. Uiteindelijk is de aanvraag geannuleerd. Dit heeft mij veel tijd en gedoe gekost
28 November 2025
Marco
Beste Marco,
dank voor uw review. Zojuist even contact gehad met Budget en er is inderdaad een administratieve fout door hen gemaakt waardoor de aanvraag voor een overstap uiteindelijk is geannuleerd. Wilt u dat wij dit voor u rechtzetten bij Budget, of u alsnog helpen aan een andere provider?
Namens Budget onze excuses voor het ontstane ongemak en gedoe. Er is vanuit ons een kleine attentie naar u onderweg.
Ziet u wellicht een mogelijkheid uw review enigszins bij te stellen aangezien deze fout helaas buiten onze macht ligt?
Prima met snelheid gehandeld
28 November 2025