Uiteindelijk goed opgelost
Kan niet anders zeggen dan dat de breedbandwinkel zijn best heeft gedaan om mijn probleem tot een goed einde te brengen.
Bedankt voor de hulp.
Op 12 september al de overstapservice aangevraagd voor een nieuw alles in 1 pakket van ziggo voor 26 oktober.
Op 26 oktober krijg ik het installatiepakket thuis afgeleverd, maar na aansluiting blijkt de aansluiting niet actief.
Maar even met ziggo gebeld, blijkt er een "blokstoring" te zijn, al vanaf 30 augustus en zou volgens ziggo duren tot 31 oktober 12:00 uur.
Maar op 28 oktober krijg ik een mail dat mijn telefoonnummer is overgezet naar een niet werkend ziggo account.
Weer gebeld met ziggo, konden ze niets aan doen, maar mijn internet en televisie zouden gewoon actief blijven tot de aansluiting actief zou worden.
Niet dus, anderhalf uur later is mijn oude aansluiting opgezegd, geen internet, televisie en telefoon meer. Ziggo kan mij verder niet helpen, stuurt wel een monteur, maar dat kan pas op 1 november.
Dan probeer ik via breedbandwinkel de 100% overstapgarantie, gebeld met het servicenummer en krijg eerst te horen dat het 4G apparaatje ongeveer 60,- euro ging kosten. Uitgelegd dat op hun site staat dat dat een gratis service zou zijn.
Dan wordt toegezegd dat het 4G kastje toch kosteloos zou worden opgestuurd en ik dat de volgende dag in huis zou hebben. Maar helaas dat is ook niet gebeurd.
Heb ervoor gekozen om via breedbandwinkel te bestellen omdat wij een eigen webshop runnen en ik niet zonder internet wil komen te zitten.
Helaas ook hier dus de loze belofte: Onze gratis overstapservice neemt u alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat u tussentijds niet zonder internet, tv of telefoon komt te zitten.
Niet aan beginnen dus, levert je alleen een hoop stres op, en kost in ons geval met een webshop ook nog een hoop geld.