Laden reviews...
Review overzicht
13 May 2022
Irene Teske
Zwolle
De volgende aanhanger zal zeer waarschijnlijk hier ook vandaan komen
27 March 2022
Autobedrijf de Poel
Goes
Mooie Brian James autoambulance gekocht voor de juiste prijs. Extra opties zijn keurig gemonteerd en alles netjes afgeleverd. Dik tevreden!
24 March 2022
Mark
Veenendaal
Top bedrijf
24 March 2022
ard westerink
EPE
We zochten een trailer die HOWK op voorraad bleek te hebben. We kregen vlot een prijs, kwamen tot zaken en de volgende dag konden we de trailer al ophalen. Ook een kleine storing werd zonder problemen opgelost. Zeker een bedrijf dat ik aan kan raden!
10 March 2022
Bart
Dokkum
Ik was benieuwd naar een specifiek soort aanhangwagen en enkel HOWK had deze op voorraad staan. 1,5 uur rijden om te gaan kijken maar er werd uitgebreid de tijd genomen voor eerlijk advies. Direct de aanhangwagen mee genomen.
4 March 2022
VDE Transport
Made
Mooie aanhangwagen met huif gekocht via Marktplaats
24 December 2021
R.
Elahuizen
Snel schakelen en goeie tips wat de diverse opties waren kwa uitvoering.
22 December 2021
Sander
Emmeloord
Wat een leuke pizza oven op een mooie aanhanger! Voor de burendag hebben wij de pizzaoven gehuurd. De aanhanger ligt goed op de weg. De oven is goed op te stoken! Wat een schik hebben we gehad tijdens het bakken van de Pizza’s! Volgend jaar huren de kar zeker weer!
11 November 2021
Marion
Ermelo
Ik was opzoek naar een Pizza oven en mijn verwachtingen werden overtroffen. De kwaliteit en ook de zorg hoe deze verder was afgewerkt op de aanhanger is echt een visite kaartje, echt complimenten! Verder was het ophalen en op zondag terug brengen geen probleem . Geweldig bedrijf met nieuwe ideeën en ontwikkelingen.
25 October 2021
Rob Scheenhouwer
'S-GRAVENHAGE
Goede aandacht voor wensen klant. Tevens vriendelijke en persoonlijke benadering. Ik ben een tevreden klant.
7 October 2021
Ton
Hoevelaken
Fijne goede aanhanger gehuurd, stond optijd klaar en werd ook nog aangekoppeld. Top service
28 September 2021
A.
vaassen
Ik ben bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Wat mij het meeste aanstaat is het vertrouwen wat Willem en zijn staff nog hebben in hun klanten. En net iets extra’s bieden dat verrast je en geeft een voldaan gevoel van een aankoop.
25 September 2021
Goed en prettig geholpen
31 August 2021
Jarno
Vaassen
Bij HOWK aanhangers werd goed meegedacht in het product dat ik nodig had. Nu dagelijks / wekelijks plezier van mijn aankoop.
30 August 2021
Bob
Geldermalsen
Kwalitatief zeer goed aanhangers met alle toebehoren. Perfecte service.
28 August 2021
Marco
Apeldoorn
Ik heb nu voor de 2e keer de pizzaoven gehuurd bij HOWK. Wederom was het prima voor elkaar..
26 August 2021
Henk van Sleen
Nieuwleusen
Mooie Brian James T6 gekocht! Goede voorlichting door Willem en daardoor ook mooie extra opties erop genomen. Bevalt super!
25 August 2021
Franck ter Voorde
Vaassen
Zeer betrouwbaar en creatief bedrijf. Alles was perfect voor elkaar. Dikke pluim.
Nieck
Apeldoorn
Top geholpen en op lossend denken
Henk
Ugchelen