Super snelle levering

beloofd de volgende dag te leveren en ook gedaan, super!

Super service

Ik had een deurknop nodig die niet in het assortiment zat, ze hebben hem toen speciaal voor mij besteld en keurig geleverd

Enorme sortering

Veel producten voorradig tegen een zeer concurerende prijs. Snelle levering en nonsens bij teruglevering.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd. Goede communicatie en product gebruikt. Voldeed aan verwachting

Goed was snelle geleverd

We hadden hem snel in huis. En verder niks op aan te merken

perfect geleverd

Bestelling snel en correct afgeleverd binnen de voorgestelde tijd

Perfecte levering

Mijn stalen kozijn was gelukkig snel gerepareerd, door de snelle levering!

Uit voorraad snel geleverd

De volgende dag in huis

Snel en goed

* scharnieren besteld, snel geleverd. In een word: goed .

• Kwaliteit

Ik bestelde gevelklemmen maar miste in mijn huisnummer. Geen probleem voor Mijnijzerwaren, de retour van PostNL werd opnieuw opgestuurd en de dag nadien geleverd, waarvoor dank. De gevelklemmen zelf zien er zeer degelijk uit en de prijs was erg goed.

• Kwaliteit

Zeer positieve ervaring zeer goede service

Had een Grondgrendel gekocht bleek achteraf een fabricage fout te hebben zonder veel moeite werd ons een nieuwe toegestuurd

• Kwaliteit

Snel, attent, meedenkend en persoonlijk

Bestelling gaat vlot. Er staat: "voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis". Deze bewering klopt! Ze denken mee bij nabestelling. Telefonisch contact, daarna verder met WhatsApp. Allemaal prima!

Geweldig 10+

Een geweldige hulp gehad van Bram en andere medewerkers als hoogbejaarde vrouw die er niet uit kwam om iets te bestellen maar heel goede en geduldige hulp gehad heeft om iets goedkoops te bestellen . Het product is netjes thuis bezorgd . Hartelijk bedankt..

• Kwaliteit

Duilijke informatie over de levering. Levering binnen 24 uur.

Top, snel geleverd

Zeer tevreden, snel verzonden en goede prijs en kwaliteit.

• Kwaliteit

Supergoed geholpen en snelle verzending

In een woord tevreden

Snel en correct

Elke keer een zeer vlot verloop. Prijs kwaliteit is top. Eventuele vragen worden altijd en zeer snel beantwoord.

Toppy

Ale gezochte artikelen op voorraad en snelle levering zonder bijkomende verzendkosten.

• Kwaliteit

Communicatie en medewerking is top!

Meedenken, zelfs specials aanmaken, gaat heel fijn. Nette prijzen en goed assortiment. Ik ben tevreden!

• Kwaliteit

Het is jammer dat bij een aanloop van sloten niemand beoordeeld of de combinatie de juiste is

Ik heb een oplegslot besteld in combinatie met 3 gelijke cilinders en een rozet met trek beveiliging, maar nu blijken de sleutels te kort zijn en dus niet kunnen draaien. Van alle sleutels een hoekje af gezaagd om om iets dieper in de cilinder te steken. Maar dat had ik me anders voorgesteld.

Mijn ervaring was goed

Een vlotte bestelling en een vlotte levering

• Kwaliteit

Goede hulp maar verwachte levertijden zijn onbetrouwbaar

Goede hulp van de medewerkers. Juiste producten gevonden en gekregen. Echter de aangegeven levertijden kloppen geen enkele keer. Soms weken later soms 10 dagen eerder. Heel onhandig tijdens een project.

• Kwaliteit

goede ervaring voor een goede prijs

dezending werd snel geleverd voor een goede prijs

• Kwaliteit

Eerste indruk en ervaring makkelijk gevonden en snel ontvangen

Mijn eerste indruk en ervaring makkelijk spullen gevonden op hun site en supersnel ontvangen, zoals ze beloofd hadden. Dit kom je niet vaak meer tegen dat ze zo'n belofte nakomen. Voor sloten en ijzerwaren tegen een schappelijke prijs weet ik waar ik de volgende keer moet zijn. Bedankt en ga zo door.

• Kwaliteit

Zeer slecht en niet behulpzaam

3 deurklinken besteld. 2 daarvan zijn perfect, 1 is niet mooi afgewerkt. Na tich mailtjes gisteren gebeld, waarom dit zo moeilijk is? Zeer onvriendelijke dame, die niet kán en wil luisteren. Dus aangegeven: laat maar. Ik moet de revieuw nog invullen! Fijne dag! Plots krijg ik vandaag een nieuwe klink. Die overigens wel perfect is.

• Kwaliteit N.v.t.

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.