prima service en levering zoals afgesproken

de online bestelling is prima verlopen en evenzo de levering.

Goed en voordelig

Goed en voordelig

gewoon goed

Compleet assortiment, goede prijzen en snelle levering

• Kwaliteit

Fijn kontakt gehad met de receptive, die mij vriendelijk en accuraat te woord stond.

Prima materiaal

Prima deurklink, juiste prijs.

• Kwaliteit

De mooiste dag van mijn leven

Het gevoel van ijzerwaren opgestuurd krijgen is met geen pen te beschrijven.., zo intens mooi. Al tuurend in de verte verscheen er een post-achtig bezorgbusje. Die werd groter en groter en groter en groter tot hij stopte voor mijn deur en mij 1x ijzerwaar overhandigde. Geweldig gewoon, je gelooft het eerst gewoon niet. Dit soort dingen gebeuren altijd bij een ander, maar nooit echt bij mij. Toch was het realiteit en beschikte ik nou over een ijzerwaar. Dank mijn ijzerwaren.nl voor dit fantastische gevoel. Ik zal die dag nooit meer vergeten.

• Kwaliteit

Zeer snel geleverd, zeer goed materiaal.

• Kwaliteit

Very long delivery and wrong item received.

Hello, I received my order, but unfortunately the door handle is not the one I ordered. I received a handle with a hole for a lock instead of the correct model. Please let me know how I can arrange an exchange or a return. Thank you.

Goed advies; snel geleverd

• Kwaliteit

Snelle levering en degelijk onderdeel

Fijne ervaring

Overzichtelijke site en makkelijk om te bestellen Snelle en correcte levering !!

• Kwaliteit

Ik had een meerpunts slot nodig en op basis van enkele kenmerken is het juiste type opgestuurd. Het paste in één keer. Werd snel geleverd en voor een mooie prijs. Zou morgen zo weer opnieuw bestellen als ik een slot nodig hebt.

• Kwaliteit

Hadden iets wat nergens te krijgen was

Enorm blij mee, bij Ijzerwaren vond ik iets wat ik nergens anders kon vinden en pakketje was de volgende dag al binnen.

• Kwaliteit

jammer dat de levering in 2e is gedaan ,zonder bericht, moet je er weer over bellen.Zonde van ieders tijd en geld

• Kwaliteit

Zeer snelle levering en goed product.

Vlotte levering en een goed product.

Snelle en correcte levering

Supersnel en top verpakt

In drukke decembermaand bestelt en volgende dag lag pakketje in brievenbus. Supergoed verpakt. Nu nog in mijn deur verwerken ☺️

Zeer hoge verzendkosten

De afhandeling van de bestelling was onberispelijk maar ik heb het als bijzonder irritant ervaren dat bij een product dat als brievenbuspost kan worden verzonden en slecht 8,27 euro kost zonder pardon 9,95 euro aan verzendkosten wordt gerekend.

Zeer snelle levering.

• Kwaliteit

Prima spul en snel geleverd

Zoals in tekstregel staat vermeld

Goede ervaring

Snelle verzending en goede producten

• Kwaliteit

Snel .goede kwaliteit en scherpe prijs

Prima bestelling Snel geleverd en goed Gelijk gebruikt prima

Snel geregeld

Een niet alledaags product, hebben ze daar op voorraad, en de volgende dag in huis

Correcte levering

Levering was correct

gewoon goed

keurig op tijd geleverd. bij de groothandel konden ze het niet leveren, Mijnijzerwaren had het op voorraad

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

MijnIJzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, bouwbeslag, ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, deur- en raambeslag machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. MijnIJzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.