Snelle levering = Top = Service Dankjewel !
Zeker! Hier is een nette, vloeiende en overtuigende recensie: ⸻ Ik ben ontzettend tevreden over Mijnijzerwaren. Ze bieden een indrukwekkend assortiment dat verder gaat dan de standaard producten en maten. Na lang zoeken heb ik hier eindelijk precies het juiste product gevonden dat elders niet verkrijgbaar was. De kwaliteit is uitstekend en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Het bestelproces verliep soepel en ook de levering was snel en zonder problemen. Voor mij is dit absoluut een betrouwbare winkel geworden. In plaats van de standaard bouwmarkten kies ik voortaan liever voor Mijnijzerwaren. Zeker een aanrader!
het duurde wel wat langer als verwacht maar toch een top product thuis gestuurd gekregen
Goed bedrijf
Duidelijke site, makkelijk onderdelen te bestellen en te betalen, snelle levering ervan. gewoon top
Heb een deksel besteld voor mijn waterput in mijn woning bij de voordeur vandaag besteld morgen in huis. Zeer Goede kwaliteit.
prijzen zijn goed, en de service ook! ik heb eerst de verkeerde bestelling gekregen. Maar na contact te hebben gezocht hebben ze dit snel opgelost. Al met al een weekje langer moeten wachten op mijn spullen, dus top opgelost!
I am fully satisfied
Na een tweetal weken wachten toch, uiteindelijk mijn bestelling ontvangen. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Prima materiaal en snelle levering
Product was ruim op voorraad en snel geleverd!
Geleverd wat besteld is
Alles ging goed mooi product
Ik had via een medewerker snel datgene wat ik moest hebben gevonden.
Snel en goed
Snelle levering.
Via de chat geholpen met het uitzoeken en was exact wat wij zochten. De volgende dag al in huis! Aanrader.
Besteld en correct snel ontvangen
bij aan bevelen staat je moet een keuze maken voor mij is het geen ja of nee want levering ligt niet altijd bij de verzender. maar ja ik moet een keuze maken dus NEE jammer
Zie hierboven
Blije klant!
Levering was zoals medegedeeld en het product was zoals beschreven op hun website
Ze hebben het juiste slot die ik zocht het lips slot 3084 met een goede prijs. En de zeer snelle levering top.
Ik wist heel goed wat ik nodig had. Toch heb ik uiteindelijk een vergissing geplaatst, en gekregen.
Snel geleverd en onderdelen die je niet overal kan vinden. Top. Ga ik nog een keer gebruiken
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
MijnIJzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, bouwbeslag, ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, deur- en raambeslag machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. MijnIJzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.