goede kwaliteit en prijs, snelle levering

De gelijksluitende domcilinders die ik hier bestelde voldoen prima. is goed verpakt en snel verzonden. zeer tevreden.

• Kwaliteit

Geen enkele inbouw instructie ontvangen .

Doordat de onderdelen van het 3 punts slot in een zaten zonder verdere verpakking en enige vorm van tekst en inbouw instructie geef ik deze beoordeling. Verder zijn de kommen waarin de haken moeten draaien van kunststof.

• Levering N.v.t.

Vlotte levering

Duidelijke website en vlotte levering

top

hulp via app gekregen en snel

Snelle levering!

Super, duidelijke communicatie en snelle levering. Blij mee!

• Kwaliteit

Ik had verwacht dat dit de plaat met knop was en de plaat aan de andere zijde van de deur. Zo staat het ook op de foto. Helaas is het alleen de plaat met de knop. Tevens heb ik geen factuur gehad.

• Kwaliteit

Goed geregeld en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit en levering

Voldeed aan verwachtingen.

• Kwaliteit

Laagste prijs en zeer snelle levering.

Het artikel dat ik heb besteld was nergens goedkoper en in tegenstelling tot bij andere leveranciers vaak beloofd wordt, maar niet wordt waargemaakt was hier wel van toepassing. M.a.w. “ Doe wat je zegt”

• Kwaliteit

Product prima. Verzendkosten absurd.

Het kruipluik is volgens ijzerwaren alleen te verzenden op en pallet vanwege het gewicht (30kg+) en de afmetingen. Verzendkosten daardoor €39,95. Bezorging door Postnl niet op een pallet en het gewicht was 19kg. Kosten daarvoor bij postnl is maar €15,50. Voel me toch een beetje opgelicht.

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Veelzijdige keus en snelle levering

Door de diverse producten heb ik een goede keuze kunnen maken voor mijn project.

• Kwaliteit

Helaas niet wat er van een moderne webshop mag worden verwacht

Bestelling voor 21.00 uur volgende dag geleverd: niet dus!! Aangegeven aflever instructies door mij vermeld, niet uitgevoerd: s'avonds na het werk het pakket nog ophalen bij een afleverpunt! Bij uitpakken is het als of het al een eerder geopende doos is, en ja, dit blijkt ook zo te zijn. de schroeven ontbreken! Zelf volgende dag nog maar even een paar schroeven geregeld want mijn klant wachte inmiddels op de plaatsing van de deurkruk met schilden...

Snelle en probleemloze afhandeling

Snelle en probleemloze afhandeling

Helaas lange levertijd

Bij een bestelling van 2 ventilatoren was er op voorraad en kon de andere dag geleverd worden.De tweede ventilator 5 tot 10 dagen bij de bestelling op 26 oktober. Helaas na twee keer mailen na 10 dagen en na 20 dagen nog een keer mailen en eigenlijk vragen dat er snel geleverd kan worden anders wil ik mijn bestelling terugdraaien omdat ook bij ons het werk door gaat .Kon er ineens met nog wel een extra dag nodig te hebben geleverd worden. Vandaar mijn opmerking de rest was wel goed verzorg zoals de verpakking en de inhoud en prijs. Maar als je je levertijd niet kan nakomen om welk iets dan ook moet je goed communiceren. met de klant en niet de klant met jou.

Prima de luxe

Prachtige handgrepen die ook nog gewoon een beetje betaalbaar zijn

• Kwaliteit

Is àlles gewoon goed geregeld

Volgens de afbeelding.

• Kwaliteit

Telefonisch goed bereikbaar Zeer klantvriendelijk Zoeken ook naar oplossingen en goede uitkomst Snelle levering Zeker een bedrijf om aan te raden

Uitstekende ervaring met Mijnijzerwaren

Uitgebreid assortiment, precies wat ik zocht. Gunstig geprijsd. Snelle verzending.

• Kwaliteit

Het bestelde slot binnen 1 dag geleverd.

Het bestelde slot werd binnen 1 dag geleverd. Helaas was het door mij verkeerd besteld maar kon ik het zo weer retourneren.

• Kwaliteit

Bestelde voldoet aan de eisen en word snel geleverd!

Zeer vlotte levering

Snelle levering. Eerlijke prijs. Bij verschillende aannemers heb ik jullie aanbevolen.

• Kwaliteit

Ik had verkeerd besteld, telefonisch hierover goed geholpen

Koop

Was makkelijk te vinden op de website en goed en keurig op de afgesproken tijd bezorgd

• Kwaliteit

Alles is heel perfect verlopen waarvoor onze oprechte dank Mvg Dirk uitstekende service

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.