Super snelle levering
Het ontvangen product voldeed volledig volgens de omschrijving van de website , makkelijk te bestellen , vlot te betalen en snel geleverd. Top!
Altijd correct en vlug bediend
zonder problemen besteld en geleverd, dus hier geen zorgen over
Zal er graag weer zaken mee doen !
Prachtige producten van goed kwaliteit en snel geleverd.
De behulpzaamheid was goed, maar de kennis schoot te kort, zodat niet de juiste onderdelen werden meegezonden.
Goed product, snel geleverd!
Ik bestel op dinsdagavond om 20 uur en op de site staat vermeld dat alle bestellingen voor 21 uur nog verzonden worden. Het gebeurde de volgende dag om 10,30 dat het pakket word aangemeld bij postnl. Dus een dag later word het bezorgd. Dus het ligt niet aan postnl maar aan mijnijzerwaren dat het pakket niet de volgende dag word bezorgd
sneelle levering netjes verpakt goede ervaring.
Snelle en correcte levering zonder poespas
Het pakketje kwam de volgende dag!
Wij hebben een product via mijnijzerwaren.nl gekocht en zijn zeer tevreden over het product, de levering en de informatie voorziening
Manco is correct afgehandeld
Duidelijke website en snelle levering.
Bestelling razend snel in huis, bij vragen altijd een goed antwoord.
Bestelling net voor 21:00 besteld en keurig volgende middag geleverd gekregen, ook de bestel opties voor kleinere aantallen is als zeer prettig ervaren.
Ben snel geholpen was verrassend dat ik de bestelling zo snel binnen had
De reclame van voor 21 uur besteld, voor spullen die op voorraad zijn, is bij ons niet gelukt, besteld voor 14 uur smiddags. Op zich geen probleem, maar omdat er 1 lenteweer bij zat, rekening mee gehouden dat er iemand thuis is. Donderdag besteld, zaterdag post nl, met klein pakket, gevraagd is de lengte bestelling er niet? Nee Kijk je op je account, staat er dat je hele bestelling is geleverd, was niet zo, in de loop van zondag een mail van transportbedrijf, voor lengtedeel Zou als tip geven, meld dat er dan in 2en word verstuurd, dan maak een klant geen zorgen waar gedeelte van bestelling is. De materialen zijn verder perfect, niks op aan te merken. Bestel volgende keer weer, nu ik zelf weet dat het wel komt.
Ik had een verkeerde postcode ingevoerd. Pakje ging weer terug. Maar ze hebben hem gratis op nieuw verstuurd. Top
Heel fijn
Gewoon goed
Bij Ijzerwaren.nl kon ik mijn product wel vinden. Goede en duidelijke website maakten dat mogelijk. Tevens een snelle levering. Prima
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.