Goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd

• Kwaliteit

Heel erg tevreden en zeer goed produkt.

Ik ben heel erg tevreden. Er werd zonder te vragen mee gedacht over mijn bestelling. De kleur van klink en en rozet kwamen niet overeen en daar werd ik op gewezen. Kei bedankt daarvoor.

• Kwaliteit

Afspraken nagekomen, goede en juiste levering

Ondanks klein bedrag toch adequaart geleverd

• Kwaliteit N.v.t.

top , snelle bezorging

zeer goed , snelle bezorging en goede kwaliteit .

• Kwaliteit

Makkelijk te bestellen en tijdige levering.

makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Alles volgens afspraak!

Supergoed produkt!

• Kwaliteit

Het bestelde beugeltje was er de volgende dag al dus dat is uiteraard perfect. Alleen 1 minpuntje is de bezorgkosten. Een beugeltje van 2 euro wat in een brievenbus pakje kan. Dat hoeft geen 6.95 Bezorgen te kosten. Verder een hele goede ervaring.

• Kwaliteit

Super snel en goed product

Binnen twee dagen na bestellen had ik het product in huis. Goed verpakt en correct product. Lijkt van goede kwaliteit en was makkelijk installeerbaar. Tot nu toe goede ervaring.

• Kwaliteit

Maken de bezorg beloftes niet waar

Mijn bestelling kwam 2 dagen te laat binnen. Wat dit bovenal vervelend maakte is dat de schuld volledig bij PostNL werd gelegd. Zo werd mij verteld dat het niet in de bus had gepast. Een onzin verhaal temeer omdat het pakket op voorhand nog niet eens was aangemeld bij PostNL. Dit werd naderhand ook bevestigd. Verwacht geen enkele pro-actieve feedback over de voortgang van uw pakket. Betaal liever iets meer of evenveel bij een ander voor een betere ervaring.

• Kwaliteit N.v.t.

Slot voor 21 uur besteld, volgende dag om 10.10 afgeleverd, perfect

Zie hierboven.

Onzeker

Duurt zo lang met verzending en mail contact.niet prettig om te wachten

Fantastisch en geduldig.

Ik had een kapotte oude driepuntssluiting. Geen idee welke ik moest bestellen. Ik ben via de app geduldig door alle maten heen geloodst om op te meten en uiteindelijk kreeg ik een perfect passend alternatief. Kan ik eindelijk weer door de gewone loop deur. Heel fijn! Thanks toppers!!

Goed geregeld

Goed geregeld

Snel en goed product.

Snelle levering en juiste product, beschrijving klop met de levering.

Slecht

Heb product na 5 dagen nog steeds niet binnen. Ik zie op post.nl dat u drie sleuteltjes van 20 gram te samen verpakt in een doos van 860 gram. Waardeloze belofte van verzending binnen een dag, waardeloze verpakking, snelheid van een slak. Eerste en laatste keer van Mijnijzerwaren

• Kwaliteit

Perfect wat ik nodig had!

Geen opmerkingen, snelle en vlotte levering!

• Kwaliteit

Bestelling pas na een week gekregen

Ondanks dat er stond vandaag besteld morgen in huis kregen we de bestelling pas na meer als een week na een mail en telefonisch contact

Top bedrijf

Super veel kennis in huis deze mensen! Veel geduld en snelle levering.

Goede kwaliteit service

Goede snelle persoonlijke dienstverlening

Vlotte en correcte firma

Zeer vriendelijk, behulpzaam en besztelde artikelen worden vlot en netjes geleverd

Goed, snel en concurrerend

Prettig

• Kwaliteit

Prima op tijd en goede communicatie

Goede 1e ervaring

top kwaliteit

Gewoon goed en esnel.

Gewoon goed en snel.

• Kwaliteit

Ik had een slot besteld , toen het werd geleverd zat er een verkeerd slot in de originele verpakking van de leverancier. Hier kan Mijnijzerwaren niets aan doen ze hebben dit toen direct opgelost door in het magazijn te kijken of de andere sloten dit probleem niet hadden en hebben vervolgens de volgende dag het juiste slot geleverd

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.