De site is heel uitgebreid met goede kwaliteit producten en de communicatie omtrent de bestelling en levering is uitstekend. Fijn bedrijf waar we zeker weer bestellen als we iets nodig hebben.
snel en netjes geleverd.
Omdat ik wacht tot m’n broer de klink in de poort zet, kan ik het niet goed beoordelen. Maar het zal wel goed zijn.
Top snel en correct. zeker een aanrader en producten zijn zoals men ze heeft omschreven
Makkelijk zoeken en voor een goede prijs
Groot assortiment, snelle levering.
prima website. Prijzen van de producten zijn laag.
Netjes en snel geleverd
Goed en volgens afspraak geleverd
Snel bestelt en goed en snel geleverd , Topie
Precies volgens afspraak in de avonduren geleverd.
Ging van bestellen tot afleveringen goed alles volģ af
Goede Service.
Bestelling goed en makkelijk te doen. Product uitleg is goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en aflevering.
Levering was te laat. Maar na een berichtje snel hersteld. Gewoon een prima zaak verder.
Mijn eerste bestelling bij mijn ijzerwaren Zeer tevreden over product en Levering
...
Goedkoop en snel, maar paste niet door de brievenbus(aangegeven: past door brievenbus). Maar dat was niet erg. Ben er blij mee.
Snelle en correcte levering afterpay betalen oke
Goede website, heldere beschrijving van materiaal.
Van de twee zaken die ik besteld heb, werd er één in eerste instantie niet geleverd. Maar daar ben ik niet over geïnformeerd en dat kwam wat raar over.
De levering is op tijd en goed verpakt.
Ruime assortiment, goede prijsverhouding t.o.v. reguliere bouwmarkten en goede kwaliteit
Ondanks voorbehoud orderafhandeling ivm coronaperikelen is mijn bestelling zonder enige vertraging verwerkt en afgeleverd. Wat het laatste betreft ook complimenten voor uw distributeur. Exact op aangegeven -ochtend-tijdstip, met attent huisbelletje ter info van bezorging. En dat vanuit Alkmaar. Kom daar eens om, ook in normale tijden, bij de grote pakketdiensten.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT