Precise description of the goods, fast delivery, all good, I can only recommend.
Snel, vakkundig, goed advies alles correct.
Veel te grote verpakking. Kleiner is beter en is voor de verpakkingsbelasting ook goedkoper!
Goed product
Eerste bestelling gedaan super tevreden , en verzending is ook perfect dat je ze kunt volgen , voor herhaling vat baar
Ik heb de service als super ervaren. Er was een vergissing genaakt in mijn beatelling en die is fantastisch opgelost, ookal had ik niet eens de originele verpakking meer.
zie vorige blok
geweldig
beter dan toen ik had kwaliteit uitstekend en ook makelijk gevonden op internet
Goed geregeld even chatten bestellen en de volgende dag geleverd
Mooie stevige deurkrukken (George), snel en korrekt geleverd, prima bedrijf.
Product prima, verpakking zeer goed! Vervoerder zeer attent!
Bestelling binnen gewenste tijd in huis. Bleek niet het juiste. Even gebeld over hoe retourneren; prima en vriendelijke klantenservice. Verwezen naar een handig en makkelijk systeem om te retourneren. Ontving ook snel bevestiging van de ontvangen retourzending.
snel bezorgd en artikel zoals omschreven
Scherpe prijzen, snel bezorgd, goed en netjes verpakt.
Verschillend hang en sluitwerk nodig inclusief 3 meter tocht-dorpel. Alles op voorraad en dag na bestelling thuis geleverd. Kortom lekker klussen zonder verschillende bouwmarkten af te lopen voor verzamelen van gewenste materialen.
Ik heb een zwarte overkapping voor dakdoorvoer besteld. Het is binnen 24 uur geleverd. Het product voldoet aan verwachtingen
Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis!
Snel en betrouwbaar
Duidelijk op website betreffende voorraad en levertijd
Als prima ervaren. Ook telefonisch goed bereikbaar en goed geholpen.
Heel goed bestellen was prima op tijd.
Prima geregeld en snelle levering
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT