Gewoon goed alleen levering duurde iets langer dan er stond dus dat kun je er dan beter niet bij zetten
Product in goede staat ontvangen en prima kwaliteit.
prima site
Alles is gemakkelijk te vinden op de website
Ondanks de vakantietijd snel geleverd.
heb 3 maanden op 2 doosjes mesjes gewacht wat denk je zelf? en dan zonder een berichtje waarom het zo lang duurt
Beste Charles, Ik heb uw bestelling er even bijgepakt, de bestelling heeft iets langer geduurd dan gehoopt. Ik zie namelijk in ons systeem staan dat deze een maand heeft geduurd. Onze excuses voor het ongemak! We hebben helaas soms wat probleem artikelen. Onze excuses daarvoor. We hopen dat u wel blij bent met de kwaliteit van het artikel. Mocht u niet tevreden zijn kan u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Keurig netjes geregeld.
Kom terug.
Goede verzorgde levering
Goed en duidelijk...ook e-mail verkeer heel vriendelijk en correct. Alleen adviseer ik om met een andere vervoerder voor lange spullen in zee te gaan. Maar dat heb verder niks te maken met jullie als webwinkel. Ik kom zeker weer terug als ik weer wat nodig heb.
precies zoals omschreven goede kwaliteit
Heel snel en betrouwbaar
prijs aan de hoge kant, gratis verzenden zou beter zijn.
Alles zeer duidelijk en vakkundig geleverd
Mooi product, bestel- en betaalgemak voor een gunstige prijs
Bijenbekjes besteld, met een dag levertijd, roestvrijstaal materiaal, en simpel te plaatsen.
Levering en servies zoals afspraak door corona jammer een iets langere levertijd
Heb de nemef 4923/02 meerpuntssluiting (cillinderbediend) besteld en de 4926 meerpuntssluiting (krukbediend) gekregen. Slordig als je het mij vraagt!
Beste Niels, Helaas gaat er wel eens iets mis. Klopt het dat u hier nog geen contact over heeft gehad met de klantenservice? U kan hem gratis retourneren en aangeven het verkeerde slot ontvangen te hebben. U heeft dan de keuze uw geld terug te krijgen of het juiste artikel te ontvangen. We helpen u graag met een oplossing. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima, niets meer aan doen
Snelle service, goede prijs kwaliteit
Snel,goede kwaliteit.
Besteld en de volgende dag al ontvange Goede kwaliteit en de schanieren lopen lkkr ligt klein zetje en hij valt al in het slit
Snelle levering, ruim assortiment.
snelle levering , perfect
9 Professor van der Waalsstraat