Glaszuigers bestelt van zwaluw en kreeg andere (goedkopere) glaszuigers. Beetje jammer hoop dat het verrekend word.
Beste Dominique, Wat vervelend om te horen, het beste wat u kan doen is even contact opnemen met de klantenservice. We kunnen dan even kijken wat er gebeurt is met uw bestelling en samen tot een oplossing komen! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snel verzonden, goed ingepakt.
***** Tevreden!!
Ik had een vraag over sloten en maten. Daarmee ben ik uitstekend geholpen. Nu heb ik deuren met mooi beslag in ons nieuwe oude huis.
Alles goed kunnen vinden op jullie site. Duidelijk en veel mogelijkheden om eventueel advies te vragen. Was in mijn geval niet nodig. De bestelde artikelen waren exact op de beloofde dag in huis. Prima gedaan.
Alles verliep soepel en hulp en advies was geweldig!
Prima bestelproces, snelle levering, goede informatieverstrekking, goede prijzen. Kortom, dikke 10!
Goede website en prompte levering
Snelle en probleemloze levering van het bestelde product.
Snel, correcte afhandeling en goedkoper dan andere websites!
Tsja, wat moet je qua review doen met een simpel penslot? Mijnijzerwaren heeft het prima geleverd, goed verpakt, geen enkele klacht dus.
Ik heb mijn 06 opgegeven. En wat een service. Bij het niet aanwezig zijn van mijn bestelde artikel, werd ik gebeld of een ander artikel mag worden gestuurd. geweldig toch, welke klantenservice is nog geïnteresseerd in de koper Chapeau
Goed geholpen, bestelling geplaatst en volgende dag in huis, dus volgende keer bestel ik zeker weer.
Gewoon super
Duidelijke website , vlotte afhandeling van zaken , netjes op tijd en goed verpakt afgeleverd !!
Goede winkel
goed product voor niet te veel geld en snel geleverd
Goed product geleverd en snel bezorgd
Snelle levering. Kwaliteit.
Vlotte levering
Nu also meerdere malen iets besteld, prima prijs, smelled leveling. Heel goed...
Na levering product was 1 product minder geleverd terwijl wel betaald. Nela email gestuurd werd gelijk gereageerd dat ontbrekent product direct verzonden werd
Antislip dop ontbreekt aan de bovenzijde. Voor de rest oké
is heel goed. Leuke prijzen en snelle bezorging. Staat me wel aan, kost en zeker eens terug.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT