Ik vond de producten die ik nodig had makkelijk. Binnen een dag geleverd. Top!
Prima compensatie voor een produkt waar lange levertijd opzat.
op de site staat met grote letters voor 16.00 uur besteld morgen thuis niet dus. daarna verschilde levertijden. ik heb de spullen maar bedenk me nog wel voor een volgende.
De bestelde goederen worden zeer snel geleverd en de voortgang goed doorgegeven.
Goed materiaal
Snelle correcte communicatie en levering. Aangezien ik het geleverde cadeau geef, kan ik (nog) niet oordelen over de kwaliteit.
groot assortiment, goede website
Het bedrijf is tel goed bereikbaar en klantvriendelijk. Product is netjes en snel geleverd.
Mooie keuzes snelle levering. (prijs kwaliteit) ,zeer goed.
Volgens de site worden gekochte goederen binnen enkele werkdagen geleverd. Bij mij duurde dat 4 weken.
Beste Hans, Wat vervelend om te horen. Als ik naar de bestelling kijk had u inderdaad een artikel met wat leverproblemen, we hadden u wel een mail gestuurd met een update van de status begin juli. Ook hadden we een alternatief daar bijgezet. Helaas door de omstandigheden zijn sommige artikelen slecht leverbaar, dat is helaas overmacht. We proberen wel altijd de klant te informeren. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Alles goed gegaan en goed afgeleverd
Good price, fast delivery, exceptional quality, I'll save the link to order again!
rail van 3 meter besteld, is toch kwetsbaar met transport. netjes en snel geleverd voor een mooie prijs
Zeer positieve afhankelijk.Website gebruikers vriendelijk. Volgende dag bestelling in huis
Verzending met postNL is waardeloos in de vorm van bezorg tijd. Afspraak was avondbezorging, dat werd een zaterdagbezorging midden op de dag. Zonde van alle extra inspanning aan uw zijde om dit te sturen. Bij PostNL is het een grote puinhoop en wij zijn zakelijk inmiddels overgestapt op een andere vervoerder. Misschien ook iets voor u om over na te denken.
Duidelijke site, makkelijk bestelling te plaatsen. Perfect en op tijd geleverd.
ivm levertijden nam ik contact op. Aangezien een van de producten die ik had besteld niet snel leverbaar was bood een medewerker mij een iets duurder alternatief aan. zonder meer kosten heeft hij/zij er voorgezorgd dat mijn pakket zo toch nog de volgende dag werd afgeleverd. Top service!
Jammer dat de producten slecht verpakt zijn en daardoor zo beschadigd. Het lijkt wellicht daardoor wel alsof de producten tweedehands zijn. Voor de rest zeer tevreden over de snelle respons op de mail en de snelle bezorging.
Beste, Jammer om te horen dat de verpakking niet naar wens was. Normaal gesproken hebben we wel dempingsmateriaal in het pakketje om de artikelen te beschermen. We hopen dat u wel blij bent met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
De 2de keer dat we een bestelling doen bij mijnijzewaren. Zeer tevreden. Heel vlotte levering.
Duidelijke website snelle levering
Meerdere malen geappt met jullie over maten en diverse, daarna bestelling geplaatst en goed ontvangen
Prima producten van goede kwaliteit en snel geleverd
Top prima service
9 Professor van der Waalsstraat