moest even iets zeker weten, even telefonisch contact gehad prima. daarna via webshop besteld, en snel in huis.
Duidelijk, goede prijs en snelle verzending
De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Dit kom je de laatste tijd bijna niet meer tegen. Het product was bovendien zorgvuldig en netjes verpakt.
Prima prijs/levering
Alvorens een bestelling te plaatsen ,heb ik eerst per mail een vraag gesteld. Op korte termijn adequaat beantwoord. Bestelling werd keurig en tijdig afgewerkt. Prima prijs-/kwaliteit.
Duidelijke site,goed materiaal wat scherp geprijst is,en snel geleverd gewoon top.
De website was duidelijk, de producten waren snel leverbaar. En het zag er allemaal netjes uit.
Mijn bestelling is optijd geleverd.
Ik heb een slot besteld die op “voorraad” stond in de webshop. Vervolgens heb ik 6 dagen gewacht zonder dat ik wat binnenkreeg. Hierna heb IK een mail moeten sturen hoelang het nog ging duren? Waarop ik kreeg te horen dat ik hem na het weekend zou krijgen ivm het weekend. Na het weekend weer 2 dagen gewacht om vervolgen weer ZELF aktie te moeten ondernemen en gebeld. Nu bleek het slot niet meer op voorraad te zijn????? HOE DAN??? Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met een ander type (waardoor ik de complete gaten in de deur moest veranderen). Uiteindelijk ben ik dus zoveel meer tijd kwijt geworden om 1 slot te vervangen dat ik hem nog beter bij de Gamma had kunnen kopen.
Beste Mike, We vinden het erg vervelend dat u zo veel problemen hebt gehad omtrent uw bestelling. Helaas hebben de leveranciers wat vertraging en productie problemen opgelopen door de omstandigheden. Daardoor ontstaan er helaas soms miscommunicaties. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Mijnijzerwaren.nl
Goede spullen tegen lage prijs, levertijd zo wat korter mogen zijn.
Goed assortiment met scherpe prijzen
Goede site om te zoeken, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van proces van verzenden.
Zeer overzichtelijke internet winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering en een makkelijk betaalsysteem.
prima!
Bij het openmaken van het pakketje vond ik dat de producten slecht waren ingepakt en de bestelling klopte niet helemaal. Het had beter gekund.
Beste Rob, Wat vervelend om te horen, heeft u hier al contact over gehad met de klantenservice? We helpen u graag om de bestelling toch goed te ontvangen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Duurde iets lamger, maar perfect spul.
Ondanks de drukte bij de PTT, i.v.m. Corona, snelle levering. En het bestelde artikel was toppie.
De bestelde sloten met het beslag heel vlot ontvangen en voor een zeer acceptabel bedrag
Goede website, Levering en info
levering duurde iets langer als verwacht
Duidelijk en complete website, goede informatie en snel geleverd
Ben tevreden over de service.
makkelijk te bestellen snelle levering ..dus ik zeg top
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT