Netjes en snel geleverd. Goed geholpen!
Heel fijn dat u bestellen bij ons zo positief ervaren heeft! We hopen u snel weer terug te zien op mijnijzerwaren.nl
Snel en correct geleverd
Bedankt voor deze positieve review en zijn blij dat u zo tevreden bent. We hopen u snel weer van dienst te zijn met een nieuwe bestelling!
Geen communicatie over latere levering. Telefonisch niet bereikbaar. Niet aan te bevelen als je snel iets nodig hebt. Wij hebben ruim een week geen gebruik kunnen maken van onze brievenbus deze zat ramvol en kon niet meer open of dicht. Dit omdat het slot niet conform verwachting binnen genoemde tijd is geleverd.
Goeie dag, Wat vervelend om te horen. We proberen onze klanten altijd op de hoogte te houden over de leveringen. Wat vervelend om te horen dat we niet bereikbaar waren. Op wat voor moment heeft u proberen te bellen?
Original anmeldelse
Geen communicatie over latere levering. Telefonisch niet bereikbaar.
goed telefonisch conract slechte uitvoering
Super vlugge levering mooi veilig verpakt ik kijk er naar uit voor mijn volgende bestelling
Wat fijn dat u de levering zo fijn heeft ervaren. We hechten daar veel waarde aan en wij kijken ook uit naar uw volgende bestelling!
Ze maken waar wat ze beloven
Super om te horen dit is namelijk iets waar we veel waarde aan hechten. We hopen u snel weer te kunnen helpen met een nieuwe bestelling!
Snelle levering en niet duur
Dankjewel voor de positieve review. We zijn blij dat u het prettig ervaren heeft en hopen u weer eens terug te zien op mijnijzerwaren.nl
snel en goed verzorgt. 1 min punt, op het pakket stond dat het door de brievenbus zou gaan, dus men hoeft niet thuis te zijn. dit was niet waar, het pakket ging niet door de brievenbus.
Fijn dat u blij bent met de bestelling. Wat vervelend om te horen dat het niet door de brievenbus kon. We hopen dat u verder wel blij bent met uw bestelling!
Ondanks dat product niet direct op voorraad lag. Was de afhandeling, attent. Prima op orde.
Wat fijn om te horen dat u het zo prettig heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een toekomstige bestelling.
We zijn blij om te horen dat u bestellen bij ons zo goed heeft ervaren en hopen u snel weer te zien bij mijnijzerwaren.nl
Geen opmerkingen. Goede informatie en levering volgens plan.
Wat fijn dat u bestellen bij ons zo positief heeft ervaren. We hopen u snel weer blij te kunnen maken met een andere bestelling.
Snelle en keurige afhandeling van de bestelling. Website is gebruikersvriendelijk.
We zijn blij dat u bestellen bij mijnijzerwaren.nl zo prettig heeft ervaren en hopen u snel weer te kunnen helpen met een nieuwe bestelling! :)
đ
Super bedankt voor je positieve review!
Correcte en snelle reactie toen ik mijn verkeerd bestelde artikel moest omruilen
Bedankt voor de positieve review en we hopen u snel weer te kunnen helpen!
Bestelde artikel zeer snel geleverd đ
Bedankt voor uw positieve review. We hopen dat u snel weer besteld bij ons.
mooi om samen te werken
We zijn blij om te horen dat u het fijn ervaart bij mijnijzerwaren.nl
Eerst voorzichtig. Daarna heel vlotjes en kundig afgewerkt .
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent!
gevraagd mijn artikel voor de garagedeur te leggen.prima is ook zo gedaan.prima aktie
Dankjewel voor deze positieve review! We hopen u snel weer te kunnen helpen met een nieuwe bestelling!
Bestellen ging gemakkelijk. Daarna moetsen we wat langer wachten op de levering. Jammer dat je dan via de link in de bevestigingsmail niet veel meer ziet, dan: status: betaald. Mijnijzerwaren.nl is ook niet altijd op gegeven tijden bereikbaar. Uiteindelijk contact gelegd via Messenger en toen werden we wel op de hoogte gehouden. Later ook via mail.
Goeie dag, We proberen altijd zo duidelijk mogelijk alles door te geven aan de klanten. Helaas lukt dat niet altijd maar we zijn wel blij dat u ons heeft kunnen bereiken en hopen dat u blij bent met uw bestelling.
Top bedrijf
Bedankt voor uw positieve review!
Duidelijke site en snel geleverd.
Fijn dat u zo tevreden bent over de levering en dat u de site zo prettig ervaart. We hopen u snel weer van dienst te zijn.
Goede communicatie en netjes bezorgd. Misschien de volgende keer de levertijd er bij vermelden die was nu best lang zonder dat ik het wist.
Goeie dag, Wat vervelend om te horen dat uw pakketje vertraagd was, we proberen onze klanten altijd op de hoogte te houden. Helaas is dit nog niet altijd het geval, maar we streven er naar om u altijd op de hoogte te houden.
Snelle bezorging en voordelige prijzen
De bestelling makkelijk besteld via de duidelijke website. Hierbij was er genoeg informatie bij het product. Vervolgens is de bestelling erg snel bezorgd op het doorgegeven adres.
Bedankt voor deze positieve review. We zijn blij dat u mijnijzerwaren.nl zo prettig ervaren heeft. We hopen u snel weer terug te zien voor een nieuwe bestelling.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkÄr for brug og privatlivspolitikken
⹠Vi udfÞrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sÄ meget som muligt ⹠Anmeldelser skrevet pÄ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer