Goed product Duurde wel even en in begin weinig communicatie en geen bevestiging
Dankjewel voor deze positieve review. We proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren en we hopen dat u blij bent met de bestelling.
Goedkoop en goede kwaliteit
Wat fijn dat u bestellen bij ons prettig heeft ervaren. We hopen u snel te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Gewoon doen wat ze zeggen Super!
We zijn blij om te horen dat u zo enthousiast bent en hopen dat u snel weer een bestelling plaatst!
Rubberen tochtband besteld. D profiel 1-7 mm . Einde lijk van de tocht af, die een professionele timmerman niet had opgelost met een nieuwe deur. En zeer snel in huis. Het halletje is nu geen vrieskist meer.
Wat fijn dat u zo enthousiast bent! We hopen u snel weer te kunnen helpen met een nieuwe bestelling!
Veel te late verzending.
Goeie dag, Wat vervelend om te horen dat de levering niet helemaal goed ging. We streven ernaar om altijd zo snel mogelijk te leveren, helaas is dit niet altijd het geval. We hopen dat uw bestelling verder wel in orde was.
goed zeker ook nog een volgende bestelling plaatsen
We zijn blij om te horen dat u bestellen bij ons prettig heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Uitzoeken, bestellen, geleverd..
Bedankt voor deze positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent en hopen u snel weer te kunnen helpen!
top
Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Top om te horen dat u zo tevreden bent. We hopen u snel weer terug te zien op mijnijzerwaren.nl
correcte en snelle levering
Wat fijn om te horen, we hechten veel waarde aan snelheid en zijn blij dat u het zo ervaren heeft.
had ik ook geen reden toe voor een slot pas op waarom toestemming verlenen Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf. dit moet uit kunnen blijven
snel en netje geleverd.
Fijn dat u tevreden bent over mijnijzerwaren.nl we hopen u snel weer een keer te helpen met een nieuwe bestelling.
Besteld na vlotte zoektocht, vlotte levering-
Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over mijnijzerwaren.nl
Vlotte en correcte levering
na melding verkeerd email adres toch gewoon mails blijven sturen.
Een topbedrijf, wat ze beloven komen zo ook na. Bestelling is super snel geleverd, met als service dat ze je ook goed op de hoogte houden m.b.t de bestelde producten, en de voortgang van het leveringsproces.
Super om te horen dat u zo enthousiast bent over mijnijzerwaren.nl en we hopen u snel weer terug te zien op de website!
Kwaliteit / prijsverhouding goed, snelle levering. Contact was vriendelijk met uitleg over eventueel retourneren.
Wat fijn om te horen dat u bestellen bij ons positief heeft ervaren. Helpen doen we graag en hopen dat snel weer te kunnen doen bij een nieuwe bestelling.
Gewoon goed!
Algemeen is de geboden zaken beter geregeld dan nazorg. Dit is bij vele zaken zo! Dan de reclame stoot die je na een bestelling toekomt. groetjes.
Dankjewel voor deze positieve review. Hoop dat u weer eens besteld bij mijnijzerwaren.nl
Bestellen is eenvoudig via internet, levering uitstekend binnen een dag.Goede kwaliteit.
Fijn om te horen dat u bestellen bij ons zo positief ervaren heeft. We hopen u snel weer terug te zien op de site!
heel goed service
Wat fijn om te horen, we hopen dat u snel weer iets besteld bij mijnijzerwaren.nl
Nadat wij een verkeerd artikel hadden besteld en overlegd met de klantenservice van mijnijzerwaren, was het terugsturen van het pakket zonder verdere kosten een fluitje van een cent!
We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de klantenservice. We hopen u snel weer terug te zien bij mijnijzerwaren.nl
Op de website zou bezorgen vrij snel zijn en dat viel mij een beetje tegen.
Wat vervelend dat het bij u wat langer duurde. We proberen altijd een snelle levering te bieden. Helaas lukt dat niet altijd in verband met leveranciers en leveringen. We hopen dat u wel blij bent met uw bestelling.
Snelle levering en bestelling naar verwachting.
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. We hopen u snel weer te kunnen helpen met uw volgende bestelling.
Lijm besteld mag aleen iets beter verpakt ivm dat Post nl er wel is mee gooit , was aan de onderkant fink ingedeukt
Fijn dat uw bestelling zo snel geleverd is. Wat vervelend dat hij was ingedeukt. Wat postnl doet hebben wij helaas geen invloed op. Hopelijk was het product niet te erg beschadigt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT