Dankjewel voor de goede review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent en hopen u snel weer te helpen met een nieuwe bestelling.
Alles snel geleverd
Fijn dat het zo snel geleverd was. We hopen dat u snel weer iets besteld bij ons.
Niets wat ik schreef was voor jullie te veel. Zal jullie zeker bij ieder aan bevelen.
Goeie dag Ruud, Wat fijn om te horen dat u het zo prettig heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen. Groetjes, Mijnijzerwaren.nl
Fijn om te horen dat u te vrede bent!
Veel keuze, overzichtelijke site en vakkundig personeel.
We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent en hopen u snel weer te zien op Mijnijzerwaren.nl
vlot contact en heel behulpzaam
Bedankt voor de leuke review! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen dat u snel weer een keer besteld bij ons.
prima en snelle levering
Fijn om te horen, hoop dat u blij bent met uw bestelling! Mijnijzerwaren
Doen wat ze beloven, goede Prijs/Kwaliteitsverhouding, ruime keuze. Levertijd wel iets langer dan voorzien.
We zijn heel erg blij om te horen dat u zo tevreden bent. We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk te leveren, helaas duurt dat soms inderdaad iets langer dan verwacht. Mijnijzerwaren
Ik was op zoek en vond wat ik zocht bij Mijn IJzerwaren. Prijs was gunstig i.v.m. anderen en de levering was snel, prima verpakt. Product is van prima kwaliteit, km volgende keer vast weer terug bij jullie. Kan iedereen jullie site aanbevelen.
Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent! We helpen u volgende keer weer met alle plezier. Groetjes, Mijnijzerwaren
De bestelde artikel zijn netjes en snel bezorgd
We zijn super blij dat je het goed ervaren hebt. We hopen je snel weer te kunnen helpen! Mijnijzerwaren.nl
Eenvoudig om te bestellen. Prima producten voor een prima prijs en een snelle Levering
Wat fijn om te horen dat u Mijnijzerwaren.nl zo prettig ervaart. We hopen dat u snel weer bij ons bestelt.
Was onze eerste bestelling en hij is snel en netjes afgehandeld.
Wat fijn om te horen dat je het prettig ervaren heeft. We hopen je snel weer te kunnen helpen met je volgende bestelling! Mijnijzerwaren
Electrische Kachel besteld , tot 3X toe gevraagd of deze geschikt was voor 220V netspanning ,dat werd alle keren bevestigd . Wat krijgen we geleverd (na 2 telefoontjes, 3 dagen te laat!) een kachel op krachtstroom 400v
Het was mijn eerste ervaring met mijn ijzerwaren.nl en ik ben zeer tevreden.
Fijn om te horen dat u te vrede bent! Mijnijzerwaren
Goed advies in chat, product snel geleverd, avondlevering mogelijk zonder meerkosten, pria
Fijn om te horen dat u winkelen bij Mijnijzerwaren prettig hebt ervaren hebt. We helpen u graag en hopen dat u in de toekomst nog een keer bij ons bestelt.
Het gewenste product snel gevonden. Verdere verwerking van de bestelling duidelijk via diverse mails omschreven.
We zijn blij om te horen dat u het prettig ervaren heeft. We streven er naar om de klanten inderdaad zo veel mogelijk op de hoogte te stellen.
Makkelijke winkel en voldoende keus en ondersteuning. Juiste communicatie via mail en telefoon.
Fijn dat u gemakkelijk uw producten hebt gevonden en de communicatie prettig hebt ervaren. We hopen natuurlijk dat u snel weer een keer bij ons bestelt.
Vlotte service en redelijke snelle levering.
Fijn dat u alles als prettig hebt ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen met een nieuwe bestelling.
Correct en vlotte service en schappelijke prijzen
Bedankt voor uw leuke reactie! We zijn blij om te horen dat u zo positief bent.
snelle levering en het product is zoals de omschrijving, de prijs is ook nog goed
We zijn blij dat u tevreden bent over Mijnijzerwaren. Bedankt voor uw review.
Goede overzichtelijke site, mooie prijzen en zeer snelle en adequate afwikkeling en levering!
We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. We hopen u snel weer te zien op Mijnijzerwaren.nl
als je belt je wordt super geholpen het is zo geregeld
Fijn om te horen dat u blij bent met onze klantenservice, we helpen u graag.
Alles naar wens.
Verfrissend
Bedankt voor uw positieve review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent en hopen u snel weer te zien op onze webshop.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkÄr for brug og privatlivspolitikken
⹠Vi udfÞrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sÄ meget som muligt ⹠Anmeldelser skrevet pÄ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer