Filtre

Bijzonder tevreden!

De levering was precies wat ik ervan verwacht had! Binnen 2 dagen ontvangen!

Heel snel

• Kwaliteit

Goede levering maar kan worden verbeterd.

De levering duurde langer dab ik had verwacht. Op zich was dat geen probleem. De verpakking in een vuilnisachtige plastic zak vond ik niet professioneel en lastig te verwijderen. Het ging om het product en dat was oké maar zoals gezegd is de verzending en de verpakking voor verbetering vatbaar.

Tevreden

Prettig dat ik mijn bestelling kon volgen en keurig netjes verpakte

goede en vlotte levering

Zoals gewoonlijk prima geleverd door jullie. Ook met een telefoon geprek met een van jullie medewerkers was een probleempje goed opgelost.

Snel en goed geholpen

snel en goed afgeleverd

Goed assortiment, snel geleverd

Snel gevonden wat ik nodig had, snel geleverd voor een redelijke prijs.

Prima en duidelijke site

Spullen zijn kloppen en afspraken worden netjes nagekomen

Top bestelling

Super snelle levering, in goede staat ontvangen en een fijne update over de verzending!

Betrouwbaar

Correct op alle gebied

• Kwaliteit

Post nl zeer slecht werkschoenen heel goed

Post nl veel te laat met leveren en vermeldt dat je niet thuis bent terwijl ze niet eens langskomen Werkschoenen echter wel heel goed.

• Kwaliteit

Prima geholpen, en vlotte bezorging.

Mijn bestelling is prima verzorgd, met voldoende info over de bezorging hiervan.

• Kwaliteit

Nette prijs, snelle levering.

Prima! De site is duidelijk, prijzen zijn concurrerend en de levering vlot. Wat wil je nog meer.

• Kwaliteit

Snelle levering, naderhand zonder problemen nog iets aan de bestelling toegevoegd.

Tevreden

• Kwaliteit N.v.t.

Redelijk Goed

- Op zondag besteld dinsdagmiddag pas binnen. + Producten zijn precies wat je besteld. + Duidelijk in de verzend procedure. - Veel berichten voor en na de bestelling.

• Kwaliteit

snelle levering, goed verpakt, juiste prijs

alles perfect verlopen

Eigenlijk altijd tevreden.

Ik heb al meerdere malen wat besteld en eigenlijk altijd tevreden.

kort en krachtig

bestelling is goed aangekomen, alleen de slogan voor 15u besteld volgende werkdag levering ging niet op

• Kwaliteit

Snel en netjes afgeleverd en goed verpakt

Alles is netjes zoals je het wilt. De verpakking had in dit geval wel iets kleiner kunnen zijn zodat het gemakkelijker door de brievenbus kan en kostenbesparend werkt.

Prima en snel

Goed geregeld

• Kwaliteit

Precies wat ik nodig had volgende dag in huis!

• Kwaliteit

Snelle maar slechte levering, goede service.

De trekbel die ik heb besteld is snel gekomen. Het betrof een doos met losse onderdelen welke zonder bescherming lagen te rammelen, niet heel proffesioneel. De onderdelen van de trekbel waren niet voorzien van bevestigingsmateriaal of een duidelijke beschrijving. Tijdens de montage brak het T-stuk af omdat de verlijmde verbinding verroest bleek. Er is op verzoek kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd. Door de manier van verzenden zou ik hier niet snel eens bestellen.

Prima product. Te late levering

Heb hier producten besteld die volgens de site aangegeven stonden als voorradig (staat aangegeven met aantal erbij). Je verwacht dan dat de spullen, zoals aangegeven staat, de volgende dag worden geleverd. Na 3 werkdagen zelf maar eens chatten waarom de spullen niet kwamen. Bleken ze niet op voorraad en moesten besteld worden. Toch vreemd dat ik hierover niet ben geïnformeerd, zoals zij op de site vermelden. Ook op de nieuw genoemde datum bleef levering uit. Ook toen weer zelf moeten informeren naar de stand van zaken. De nieuwe datum werd wel nagekomen. Op de chat wordt overigens snel en netjes gereageerd. Het systeem achter de webshop, zoals voorraad en informeren van de klant moet echter wel worden verbeterd. Bij een eventuele volgende bestelling zal ik kritischer zijn. Voor nu beveel ik de webshop wel aan. Indien een volgende keer hetzelfde gebeurd, natuurlijk niet meer.

Snel goed klantgericht

Pakket moest later komen. Ging ook keurig!

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT