Pluspunten
Ik vind de prijs. Kwaliteit verhouding echt top. Kon niet geloven dat ik zo'n mooie kwaliteit kreeg voor dat geld. Ik ga, zeker weer bestellen bij jullie in de toekomst
Pluspunten
Ondanks dat ik fouten gemaakt heb bij het bestellen zeer coulant. HULDE
Pluspunten
Ik had met spoed een vervangende buitendeursluiting nodig. Na contact met de klantenservice, kon ik deze na bestelling en betaling via de website, meteen ophalen bij het magazijn, waar deze al klaar voor mij lag. Prima geregeld en nogmaals mijn dank.
Verbeterpuntenoude vervallen telefoonnummer uit de website verwijderen.
beter hun mails lezen en antwoorden
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
goede webwinkel ,jammer dat de porto kosten zo hoog zijn tov de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering. Puik inorde
Pluspunten
Bestelling werd netjes binnen 1 dag afgeleverd!
Pluspunten
netjes geleverd, goed verpakt mijn kluis die ik had besteld was niet goed, maar prima opgelost, wel jammer dat exact dezelfde kluis nu 25€ meer kost dan vorige week toen ik bestelde
Verbeterpuntengeen fijne website springt alle kanten op,
Pluspunten
goed assortiment, snelle levering
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Ik ben echt ontzettend goed geholpen en heb het juiste advies gekregen. Zowel de snelheid als de kwaliteit van reageren was goed. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service uitstekend is.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT