Pluspunten
Snelle en juiste levering ontvangen.
Pluspunten
Goed materiaal en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke toelichting en maatvoering op de site.
Pluspunten
geven goed advies bij telefonisch contact over het gewenste product, waarbij men niet in een wachttijd werd gezet.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenOmdat ik geen persoonlijk kontakt met medewerkers heb gehad kan ik de kennis en vakmanschap niet beoordelen. Het product en de service die zijn geboden waren perfect. Dan moet het personeel dat ook wel zijn, maar dat is een afgeleide.
Beste meneer de Wit, Bedankt voor uw review! Hopelijk bent u tevreden met uw bestelling. We zien dat u ons personeel heeft beoordeelt met een onvoldoende. Klopt dit? We zouden graag willen weten wat we kunnen verbeteren, zodat we onvoldoendes in de toekomst kunnen voorkomen! We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
geen . was prima geregeld
Pluspunten
werd snel gereageerd op de chat En juiste uitleg
Pluspunten
vlotte en zeer snelle levering
Pluspunten
Is inmiddels binnen
VerbeterpuntenOp tijd sturen
Beste Gerard, Bedankt voor je review! Jouw bestelling is per briefpost verzonden. Helaas is het pakketje niet te volgen via Track & Trace. Maar de bestelling zou eigenlijk al bezorgd moeten zijn. Want ook briefpost wordt in principe de volgende werkdag bezorgd. Graag horen we daarom of het pakket al is bezorgd. Dit kan via [email protected] via 085 - 0167773. Mochten we niets meer vernemen, gaan we er vanuit dat het pakketje bezorgd is. Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Kwaliteit van product is goed
VerbeterpuntenLevertijd niet conform website. Telefonisch contact hierover gehad waar geen duidelijk antwoord kon worden gegeven.
Beste Benno, Bedankt voor je review! Jouw bestelling is per briefpost verzonden. Helaas is het pakketje niet te volgen via Track & Trace. Maar de bestelling zou eigenlijk al bezorgd moeten zijn. Want ook briefpost wordt in principe de volgende werkdag bezorgd. Graag horen we daarom of het pakket al is bezorgd. Dit kan via [email protected] via 085 - 0167773. Mochten we niets meer vernemen, gaan we er vanuit dat het pakketje bezorgd is. Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle levering; top!
eerste keer besteld geen aanmerkingen alles snel geleverd top
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenBestelling netjes afhandelen en niet een van de produkten in de doos frommelen. Komt onprofessioneel over.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT