Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit ( torx Woody schroeven) zelfborend. En goede prijs
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Keurige afhandeling, goede communicatie
VerbeterpuntenMontagetips irt hout zijn welkom
Pluspunten
Klantenservice reageerde snel en duidelijk op een vraag over de mogelijkheid om extra sleutels te leveren bij aankoop van een slot, al was het makkelijker geweest als dat direct via de website had gekund.
VerbeterpuntenLevering was zoek, achteraf omdat een aangeboden afhaalpunt niet (meer?) bestond. Zonder overleg is door het bedrijf besloten om het op het huisadres te laten bezorgen. Lastig, waarom geen mogelijkheid geboden om een ander afhaalpunt te kiezen?
Pluspunten
Er werd snel en adequaat gereageerd op mijn telefonisch gestelde vraag.
VerbeterpuntenDe website werkte eerst niet goed.
verzenden met post nl ipv het altijd lastige DHL
Pluspunten
1e bestelling bij dit bedrijf, en een snelle levering
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zou niks weten, is gewoon normaal zo als het hoort
VerbeterpuntenZo hoort het gewoon,ga zo door
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Ik had aangegeven dat het door mij bestelde postkastslot bij een afhaalpunt zou worden afgeleverd. Het werd het toch op mijn postadres afgeleverd. Tevens kwam de foto van dit slot op de site niet overeen met het geleverde slot waardoor het slot niet geschikt was voor mijn postbak.
Pluspunten
Het bedrijf als geheel kan ik niet beoordelen. De bestelling werd echter, weliswaar met enige vertraging (!) correct afgeleverd.
VerbeterpuntenBij aflevering van mijn bestelling vroeg ik de chauffeur toestemming om te kijken of het pakket het juiste product bevatte. De chauffeur echter stond mij dit niet toe. Een slechte zaak. Wellicht is het een aanbeveling met een ander koeriersbedrijf te werken ?
Pluspunten
nette levering goed verpakt
Pluspunten
snel en goedkoop
Pluspunten
Goede degelijke producten Super scherpe prijzen Snelle en goede communicatie
VerbeterpuntenCheck je eigen voorraad niet als je iets besteld wat op voorraad is dan niet op voorraad blijkt te zijn.
Pluspunten
Duidelijke website.
Pluspunten
Snelheid van levering.
VerbeterpuntenTIP: Materiaal dusdanig verpakken zodat het tijdens transport niet constant over elkaar heen rolt zodat het beschadigd kan raken. Materiaal lag nu dus los op de bodem met het verpakkingsmateriaal er bovenop.
Pluspunten
uitstekende levering
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT