Snel en netjes geleverd.

De materialen waren snel en heel netjes geleverd. Wel ontvang ik graag gewoon een factuur als PDF in de e-mail. Inloggen is veel gedoe als je meer dan 500 bonnetjes moet verzamelen.

• Kwaliteit

Goed en snel afgehandeld.

Mooie prijs, Snel ontvangen

Oké

• Kwaliteit

Een vlotte en juiste levering

Alles klopte

tevreden

Digitale bestelling via website verloopt probleemloos. Tijdsduur tot aflevering bestelling bleef ca. 5 d. ongewis.

Snelle en goede levering

Snelle levering, goed product

wat ik nodig had was er

op het moment van bestellen voor ons de beste prijs

Duidelijk, conform & goed geprijsd

Ik moest maar iets kleins hebben. Maar kon eigenlijk op geen enkele webwinkel uit de omschrijving zekerheid verkrijgen dat het precies was wat ik zocht. Wel bij Mijnijzerwaren. Prijs was ook heel redelijk, ook met verzendkosten erbij. Bestelling & bezorging verliep soepel en snel.

Rrg

Cf

• Kwaliteit

Goed geholpen na moeilijkheden met het betalingsproces

Ik wilde iets bestellen, maar betaling via Ideal lukte niet want scanner lag thuis. Kreeg eind vd middag mailtje van betalingsprovider van mijnijzerwaren dat ik nog iets in het winkelmandje had zitten en of ik die alsnog wilde bestellen. Via link in de mail betaald, maar kreeg daarna geen opdrachtbevestiging. Toch maar even contact gezocht en medewerker heeft netjes uitgezocht en kunnen terugvinden dat ik inderdaad betaald had, maar dat de order niet in hun systeem was opgenomen. Medewerker heeft order in het systeem gezet en daarna is alles soepel verlopen.

• Kwaliteit N.v.t.

Door post nl was het pakketje meer dan een week onderweg, bij navraag meteen antwoord ontvangen van mijnijzerwaren. Artikelen waren prima. Dus top service van deze webwinkel.

• Kwaliteit

Super snelle en correcte levering

Best prima service

Betrouwbaar en snel

Informatie en tekeningen op de website duidelijk. Enige minpunt is dat de bezorging niet op het afgesproken moment was ( na 18:00u) maar in de ochtend in de straat werd afgeleverd.

Prima prijs en verzending

Snel verzonden en de beste prijs die ik kon vinden!

• Kwaliteit

Levertijd op website bij lange na niet gehaald

Zou binnen 3-10 werkdagen zijn, blijkt 3 weken https://www.mijnijzerwaren.nl/handgereedschap/36760-grondboor-1020080-75mm-gesmeed-8714936042752.html?queryID=2a77d5d9d0ac5a8a17db206b4bad17eb&objectID=36760

• Kwaliteit N.v.t.

Snelle levering en goede prijs.

Ze doen wat ze beloven!

Uitstekende service

Na een foutieve levering van mijn bestelling is er correct en adequaat gehandeld. De foutieve levering is snel hersteld en het contact daarover zowel telefonisch als per mail verliep soepel en uiterst behulpzaam. In één woord goede service!

tevreden

Ik ben blij met alles

voldoende

Verzending en bezorging was zoals aangegeven. 1 van de onderdelen was beschadigd bij levering dit is vermoed ik gebeurd tijdens vervoer.(1 van de weinige stukjes plastic) Omdat het niet noodzakelijk is voor de werking geen probleem van gemaakt, gewoon iets beter verpakken. Foto van het product wijkt qua kleur redelijk af van werkelijkheid, een betere foto of foto's zou handig zijn. Het product verder is zeker van kwaliteit dat zie je en voel je er ook aan. https://www.mijnijzerwaren.nl/raambeslag/78563-intersteel-tele-uitzetter-buitendraaiend-zwaar-grijs-8714186002940.html?queryID=bf41997f6c8022bb6dc8d2e68d425def&objectID=78563

Niet compleet onderdeel

Deurscharnier krijg ik niet compleet, ontbreekt het kast deel. Dit zou vermeld moeten worden, nu extra moeten bestellen.

• Kwaliteit

Ik was al lange tijd op zoek naar een stokhaak voor het openen/sluiten van een bovenlicht en heb deze bij Mijnijzerwaren gevonden. Snel geleverd en voldoet volop aan de verwachtingen.

• Kwaliteit

Snelle levering, goede prijs, tevreden

Bij deze site was ik het goedkoopst uit, zelfs met verzendkosten erbij. De levering was de volgende dag al, en het product was in orde. Niks te verbeteren.

Snel en goed

Snel en goede kwaliteit