Goede communicatie via mail,was lastig probleem met meerpuntssluiting.
Ik moest iets langer wachten op mijn product, omdat het op aanvraag in de juiste kleur wordt gespoten. Daar ben ik netjes van op de hoogte gesteld en heb het product inmiddels ontvangen en we zijn er erg blij mee. Ziet er netjes uit en zat goed verpakt.
Besteld en zeer snel geleverd Helaas niet wat ik precies nodig had Maar retour geen probleem Prima
Product prima, verpakking niet. Twee deuruitzetters, die voor een ander doel waren en goed in het zicht waren zonder verpakking per onderdeel bij elkaar in een doos gedaan. Zo is de kans op beschadiging groot.
Goed product, snelle en correcte levering.
Bij een andere internet verkoper die dit product zou leveren, maar zijn levertijd niet kon waarmaken heb ik dit geannuleerd .Bij mijn ijzerwaren werd het de volgende dag geleverd voor maar liefst € 75,- minder. Ook duurt het terugstorten erg lang. Bedankt mvrg, André
Zie hierboven
IK had snel materiaal nodig alvorens mijn container met goederen naar Bonaire zou gaan en de artikelen waren op voorraad en werden snel geleverd
zoals het hoort dus top
Keurig d.m.v. opgestuurde foto'snaar medewerker een juist revisieslot verkregen. Was oud5 punts slot,waarvoor revisieset voor bleek te zijn. En juiste door hun uitgezocht en en geleverd. Goede communicatie
Klantenservice die meedenkt
Prima site. Erg veelzijdig.
Bestelde de dictator 1400. Toch geen alledaags onderdeel. Binnen 2 werkdagen geleverd.
Ik was op zoek naar een specifiek onderdeel van een deurdranger. Hier vond ik precies wat ik zocht voor een scherpe prijs.
Goed gedocumenteerde site. Helpt om tot een juiste keuze te komen. Perfecte levering. Heel goed.
Ben er blij mee.
Alle tijd om te helpen en goed advies te geven. Keuze was daarna makkelijk.
Snelle levering van artikel die nergens anders op voorraad was.
Na een onvolkomenheid kreeg ik het missende onderdeel gratis toegestuurd. Daarvoor nogmaals mijn dank!
Prima webshop, duidelijk en prima levering
Wel vreemd dat men gebruikt een hele grote doos voor drie kleine sleuteltjes
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT