Nvt
Snel verzonden.
Duidelijke website, nette service aan telefoon en prima levering
Goed geprijsd en de producten worden goed verpakt verzonden.
Ik zal in ogenschouw nemen dat koningsdag ertussen zat, want duurde een week voor het was opgestuurd. En zat in een veel te grote doos. Heel tevreden met de helpdesk.
Sinds kort een zakelijk account aangemaakt, door IJzerwaren heel snel opgemerkt dat ik al klant was. dit account zonder problemen omgezet naar zakelijk. scheelde een hoop gedoe in het boekhoudprogramma. soms is het even puzzelen waar alles staat op de website en komen zoekopdrachten niet altijd met goede resultaat, maar overall een goede winkel.
Snelle levering voor een goeie prijs
Goede bereikbaarheid!!
Roosters zien er zeer goed uit
Ik heb een vloerluik besteld bij mijn ijzerwaren, Ik kan niet anders zeggen dat de prijs prima was, de bezorging zoals afgesproken en ook zat het luik prima verpakt. Dank hiervoor
Artikelen goed geprijsd. Verzening laat wel lang op zich wachten Achteraf betalen is mogelijk
Goede ervaring met de website en levering
Het gekochte product is zeer snel geleverd waardoor ik mijn klus kan afmaken.
Makkelijke site snel en simpel bestellen, ook snel geleverd.
Ik had het verkeerde slot besteld, na contact leggen was het juiste slot snel gevonden en verstuurd. Het gratis opsturen van de verkeerde slot en creditering ging ook erg soepel.
Besteld en een dag later ontvangen
Prettige website om te vinden wat je nodig hebt.
Artikel was even niet op voorraad, maar goede communicatie en zodra het product weer beschikbaar was, was het ook heel snel geleverd
Contact gehad omdat ik een fout had gemaakt in mijn e-mailadres. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en de levering volgde binnen de genoemde leveringstermijn.
Groot breekbaar product volledig onbeschadigd en degelijk door henzelf verpakt. Zonder schrammetje super netjes bezorgd!
Goede kwaliteit, tevreden met mijn aankoop
de volgende dag in huis. supersnel verzonden
Snelle verwerking en dito (re)actie van de klantendienst!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT