Goede service. Snelle bezorging. Verwachte kwaliteit
Netjes op tijd geleverd en een zeer betrouwbare webwinkel.
Goede service, bestelt en 1 dag later in huis, super
Goed bedrijf, met ruime keuze! Ik had een verkeerde maat besteld en dat werd snel opgelost.
Het produkt was makelijk te vinden, ook het het bestellen, betalen en prima levering. Ga zo door zou ik zeggen
Had bestelling geplaatst onderdeel verkeerd besteld met een berichtje gelijk juiste gekregen
Goed en snelle levering.
Juist product
snelle correcte levering tegen een goede prijs
prima en tevreden.
Ik had een verkeerde maat inlegraam besteld. Na contact via whatsapp kon ik het inlegraam zonder probleem omruilen. Ik was in de buurt van het bedrijf dus omruilen kon ter plekke.
prettig contact omtrent product aanbod
Zeer groot assortiment in gereedschappen en hulpmaterialen. Kom op deze site voor de 1e keer. Meteen geslaagd voor een special poortslot. Gratis verzending. Super en heb meteen ingeschreven als klant.
Mijn ervaring is super ! Had dakbouten besteld maar waren te lang , kon ze terug sturen ! En kortere besteld , volgende dag waren zever al weer ! En terug sturen ging ook perfect ! Dus ik was hardstikke tevreden!! Mvg Fred klink
Goede vlotte levering
Everything was perfect. I got my ordering in a couple of day and i got what i did order.
Snel geleverd, zelfs in België (Antwerpen) Dag na de bestelling in de bus. Efficiënt behandeld. Dank u wel!
Fijn dat ik kon kiezen voor avondbezorging. Groener Groenweg nog niet gebruikt wegens voortdurende regen.
Middels sturen van foto’s is het juiste artikel bepaald en heb ik direct het juiste geleverd gekregen.
Prima,
9 Professor van der Waalsstraat