Prettig contact

Telefonisch contact.

• Kwaliteit N.v.t.

Snelle levering van kwaliteitsklinken

Zeer tevreden over de bestelde klinken, zware kwaliteit en levering op de dag na bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ok

Prijs en produkt prima. Verwarrende wisselende berichten over levertijd. En dat was nou net belangrijk voor me.

Niet echt te vreden

Had een kap besteld van 120 naar 125 mm en kreeg een kap van 110 naar 120 geleverd vervelend daar boven op het dak.

• Kwaliteit

Snelle levering! Goede product!!

• Kwaliteit

Snelle service en een foutje heel vlot hersteld

Mijn bestelling de volgende dag geleverd. Helaas niet alles in het pakket. Mailtje gestuurd en dag erna nageleverd. Producten goed geprijsd.

Slechte communicatie !

Besteld. Product is op voorraad. Na 10 dagen nog geen product ontvangen. Na te bellen kwam ik er achter dat ze aan het verhuizen waren. Daardoor was mijn pakket vertraagt. Had even een e-mail gestuurd met deze informatie. Of beter nog had het op de website gezet dan had ik beter bij een ander kunnen bestellen!

• Kwaliteit N.v.t.

Nette levering voor een nette prijs

Goede en nette levering

• Kwaliteit

Dit bedrijf maakt waar wat ze zeggen

Na dat ik op donderdag mijn bestelling geplaatst had, werd het de volgende dag bezorgd. Dat maak je tegenwoordig nog maar zelden mee.

Goed en snel

Snel geleverd en goede prijs kwaliteitverhouding

• Kwaliteit

goed advies, juiste artikel snel geleverd

Ik zocht een driepuntssluiting voor een wat oudere deur. Er was bij de bouw van de woning een artikel van een Belgisch/Franse leverancier ingebouwd. Haast nergens te krijgen, wel bij mijnijzerwaren.nl. Na wat checkvragen aan Mike via de chatfunctie van de site uiteindelijk het geadviseerde artikel besteld. Deze werd snel geleverd, en was inderdaad precies passend.

• Kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

goede kwaliteit/prijs 3-puntssluiting van de deur heeft nog nooit zo soepel gelopen als nu.

Uiterst tevreden

Absoluut een aanrader

• Kwaliteit

Prima. Het gewenste artikel is toch geleverd terwijl het niet in assortiment voorkwam.

De gewenste schaararm was na contact met producent toch leverbaar. Door deze vervolgens kort toe te voegen aan webwinkel kon deze besteld worden. Goed meegedacht door de webshop medewerker. Artikel was alleen wat lang onderweg maar moet gezocht worden bij de producent en het was waarschijnlijk niet echt meer in productie.

Goed ervaring

Het val me prima. Doet tot nu goed Dank U

• Kwaliteit

Snelle levering. Doen wat ze beloven.

Prima bedrijf.

• Kwaliteit

Website duidelijk, telefonisch contact wat moeilijk waarschijnlijk door drukte en goed en duidelijke beantwoording van mijn vragen

Slecht

Duurde lang en als ik niets van me liet horen hoorde ik niets van jullie

• Kwaliteit

Besteld volgende dag geleverd.

• Kwaliteit

De bestelde goederen voldoen volledig aan de verwachtingen.

De bestelde goederen voldoen volledig aan de verwachtingen. De levering liet iets langer op zich wachten doch de kwaliteit van de goederen was perfect.

• Kwaliteit

De leveringstermijn bleek langer dan verwacht

Bij bestelling was de leveringstermijn 3 tot 6 werkdagen uiteindelijk bleken het er 10 te zijn. Na een mailtje naar de klantendienst kreeg ik direkt een vriendelijk mailtje terug dat het artikel niet in voorraad was en het in het begin van de volgende week opgestuurd ging worden wat ook klopte. Het geleverde artikel voldeed volledig aan de verwachtingen.

Top klantenservice!

Op de website stond dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden. In de bevestiging dat het 5-6 dagen zou duren ivm een verhuizing. Toen contact gehad via de app dat ik het eigenlijk echt de volgende dag nodig had, het app contact ging vlot, vriendelijk en ze hebben het geregeld dat het pakketje de volgende dag werd bezorgd. Echt TOP!

• Kwaliteit

Snel en correct geleverd!

Precies wat we zochten;-)

Uitstekende service

Ik kreeg initieel andere klikschilden toegestuurd dan dat ik besteld had. Zonder problemen hebben ze de juiste klikschilden opgestuurd na melding via de mail. Top service!

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT