Wel vreemd dat men gebruikt een hele grote doos voor drie kleine sleuteltjes
Brievenbus met bijbehorende paal zeer goed verpakt en snel bezorgd
En goed verpakt
Gewoon goed!
Bestelling gedaan binnen de gestelde tijd echter werd het niet de volgende werkdag geleverd, dus voor niks een dag extra moeten wachten! Het vloerluik wat we hebben ontvangen is prima, alleen jammer dat Post.nl zijn belofte niet is nagekomen.
Gechat met een medewerker en goed advies gekregen
Product zoals omschreven, Fijn dat er in een kleine hoeveelheid besteld kan worden.
Via de mail contact gezocht. Ik ben direct terug gemaild. Ik mocht het product terug zenden. Ik ben zeer tevreden.
Diudelijk overzicht en snelle levering.
Word volgende week geplaatst. Nog niet getest.
TOP!!
Snelle levering ,ook even contact gehad met de klantenservice dat verliep ook prima
Uitstekend assortiment bouwmaterialen en toebehoren. Alles wat ik nodig had kon ik prima vinden. Snelle en correcte levering daarna.
Donderdag besteld en binnen de 24 uur geleverd. Vlotte service. Deurslot voldoet perfect aan de omschrijving.
Snel en efficiënt verzorging parket, alles ging vlot. Iets gevonden dat ik zelf niet in 3 brico/gamma/casco winkels niet vond… Vind wil minder leuk dat ik mijn gegevens moet delen om deel te nemen aan deze enquete. Niet okay eigenlijk :/
Vandaag besteld en direct de volgende dag al ontvangen per post en op te hoogte gehouden van de bestelling/ bezorging
Bestel al een aantal jaren bij Mijnijzerwaren. Ondervindt nooit problemen, bestelling altijd compleet, netjes verpakt en op tijd geleverd.
In één woord geweldig
Mijn gewenste 3 punts sluiting was niet een standaard oplossing. Toch met een kort telefonisch overleg en mail van mijn zijde de juiste kunnen bestellen. Top
Precies wat ik nodig had.
Keurig antwoord gekregen op mijn vraag over de levertijd maar daarna ben ik niet blij. De bezorging is zomaar verandert. Ik heb nog niets ontvangen. In plaats van dat er thuis bezorgd wordt, word ik geacht mijn pakket zelf ergens op te halen. Het antwoord op mijn vraag hoe dat kan is dat zij als bedrijf daar niets aan kunnen doen. Dat dit een keuze van de postbezorger is. Voor mij is dit niet oké. Als klant kies ik voor thuisbezorging, ik heb geen keuze in de vervoerder en vind het de verantwoordelijkheid van een bedrijf dat dit op een goede manier geregeld wordt.
Goedendag, Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat pakketten bij ons goed verzonden worden. Helaas kunnen wij niets veranderen aan de keuze van de chauffeur in uw regio die het pakket bij een servicepunt heeft afgeleverd. Wij hebben hiervan een melding gemaakt, zodat de chauffeur hierop kan worden aangesproken. Hopelijk kunnen wij u bij een volgende klus beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice Mijnijzerwaren.nl
Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding, een echte aanrader , Gr Ron
Goede ervaring!
Heel goede service
Snelle levering van bestelde product en voldeed volledig aan de verwachting.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT