Ik heb een kruipluik en een omranding voor een kruipluik gekocht. De beide producten waren niet goed verpakt, waardoor de omranding licht verbogen was. De producten zijn verder prima, voor een prima prijs.
Slot besteld met 3 punt sluiting. Goede prijs, levertijd zoals aangegeven (iets langer door magazijn verplaatsing), juiste product geleverd en perfect verpakt (op een houten lat).
Goede producten. Netjes verpakt, snel verzonden. Fatsoenlijke onlineprijs die concurreert met de prijs van de bouwmarkten. Snelle service. Dik tevreden! Ga zo door!
Uistekend!
Overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen, goede betalings opties en vlotte levering.
Buigijzer korte radius verkeerd, en kapot geleverd, maar geld nog niet terug
Beste AP, Zodra een retour binnen komt moeten wij eerst achterhalen wat er precies mis is met het artikel. Daardoor kan het verwerken van een retour wat langer duren. Ik zie dat je contact hebt opgenomen met de klantenservice. We zijn er mee bezig en zullen zo snel mogelijk de retour verwerken. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
- snel geholpen aan de telefoon - correct te woord gestaan - service - zoals een whapp-ap je om het antwoord te verduidelijken - wordt snel geregeld. - afgesproken levertijd wordt gehaald
Snelle levering en perfecte service als er iets ontbreekt. Zou er zo weer bestellen!
Goede opvolging en levering.
Snelle levering.gewoon alles ok.
Goede prijs voor het materiaal dat ik heb besteld. Mooi op tijd geleverd. En zeer degelijk materiaal, plus nog een handig gadget bij men levering gekregen, altijd fijn.
Alles prima.
Had 3 maal een emmer bison polystyreenschuimlijm besteld bij mijn ijzerwaren en helaas 2 op voorraad Maar dankzij Mark van klanten contact zeer goed op gelost Kostenloos 2 emmers zijn geleverd de derde komt er aan Kostenloos loos ivm lange levertijd i.o.l met Mark top
In vergelijking met andere on line winkels zijn de producten beter zichtbaar en is er een betere uitleg. Bijvoorbeeld hoe je tochtstrips moet aanbrengen op de deurpost en welke maat tochtstrips je dan moet kiezen.
Heel goed en snel afgehandeld. Bestelling was op tijd en zeer goed verpakt Chapeau
bestelling vlot afgehandeld
Erg tevreden met product en levering.
Product dieect toegezonden
Gebruik gemaakt van Afterpay “Riverty” voel mij ongemakkelijk bij dat bedrijf.
Mijn bestelling liet even op zich wachten, maar dat kan gebeuren wanneer een artikel niet binnen is. Contact opgenomen. Vriendelijke medewerker liet weten wanneer de bestelling zou vertrekken en dit was ook zo.
Mijn ervaring met uw bedrijf ,was tot in de puntjes ‘volgens de afspraken zeer goed.Als tachtigjarige had ik wel wat moeite met het opmaken van de bestelling ,Een beetje hulp van de klein dochter is dat gelukt.
Snel geleverd, degelijk product. Goede prijs.
Tevreden
een aantal bestellingen gedaan en sommige items moeten retouren, alles goed en snel geregeld
Mooi assortiment.
9 Professor van der Waalsstraat