levering = bestelling
Zoals hierboven
Ruim assortiment, prima geholpen, deskundige medewerkers. Een opmerking, duidelijker aangeven wanneer een levering verwacht mag worden. op de site staat 3-5 werkdagen. ik moest 1 maand wachten, geen probleem als je dat van te voren weet.
Ik had met spoed een set afgeronde deurklinken nodig. In de bouwmarkten niet te krijgen, of slechts 1 of 2. Ik vond ze op Mijnijzerwaren: 's avonds besteld, de volgende ochtend om 10:30 in huis! En zeer gunstig geprijsd.
Allemaal heel prima. Enige minpuntje, er zou mail komen wanneer de bezorger zou bezorgen (lengte artikel), deze mail is niet ontvangen en opeens stonde de leverancier voor de deur.
's avonds besteld en de volgende dag in huis. Lekker snel!
Correct
Het bestellen ging makkelijk, ook de aflevering ging prima. Alleen het slot zelf zag er helaas niet als nieuw uit. Gekrast en stukje eruit. Het was niet hinderlijk, dus hebben het gewoon gebruikt, maar dat was een minpunt.
Beste Martine, Wat vervelend om te horen! Over zulke op of aanmerkingen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. We kijken dan graag samen naar de situatie en mogelijke oplossingen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Netjes verpakt, en snel geleverd.
Ik heb al een aantal keren bij Mijnijzerwaren besteld. En elke keer weer leveren ze goede kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs. Ook het contact met de klantenservice verloopt soepel.
De wijze van verwerken en afhandelen van de opdracht is zonder enige strubbeling verlopen.
Snel en goed deleverd
Snelle reactie op gestelde vragen, en antwoorden die mij verder hielpen om mijn bestelling te plaatsen om mijn klus te kunnen klaren.
Goede website, snel besteld en snel geleverd
Toen ik na een 2 tal weken nog geen nieuws vernomen had wanneer ik mijn bestelling kon verwachten, heb ik contact genomen via chat. Ik heb direct contact gehad met een medewerker zodat ik vlug wist wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen. Ik heb mijn bestelling dan ook ontvangen op de datum die werd gezegd. Ik kan deze site alleen maar aanbevelen
Kraanuitloop besteld, snelle verzending en goed verpakt. Redelijke kwaliteit/prijs verhouding. Niets op aan te merken! Over de klantenservice en het retourneerproces kan ik nog niets zeggen.
Professional goed en betrouwbaar
Duidelijke omschrijving van het product en ook de keuze in meerdere varianten.
snel, goed en prima product. aan te bevelen!
bestelling liep vlot, doch meer dan 5 werkdagen moeten wachten, het ligt er waarschijnlijk aan wat je besteld, voor de rest, prima kwaliteit, dank u.
Mijnijzerwaren had drie producten die ik zocht in voorraad. Het proces van bestellen - betalen - verzenden ging vervolgens razendsnel. Top!
Alles goed en op tijd geleverd!
Snelle afwikkeling en levering email wordt snel beantwoordt en waar nodig afgehandeld.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT