Snelle levering en goed product voor een scherpe prijs.
Rails besteld goed geleverd. Wandsteunen niet. Ik moest 101 hebben i.p.v 301. Helaas niet te krijgen bij deze leverancier . Vandaar net voldoende.
Beste HJ, Excuses voor het ongemak! We zijn altijd ons assortiment uit aan het breiden. Helaas hebben wij nog niet alles leverbaar. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Na 5 dagen de producten nog steeds niet ontvangen.
Beste Jan, Wat vervelend om te horen! Heb je hierover contact gehad met de klantenservice? Ik zie dat er wel een zending is aangemaakt op 17-8. We horen het graag. Mocht je dit nog niet ontvangen hebben kunnen we een onderzoek uitzetten bij Postnl. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Persoonlijk en buyitengewoon behulpzaam werden er 4 zware scharnieren die ik niet kon vinden in Frankrijk, naar mijn Franse adres verstuurd - geweldig, zo kon ik weer verder met mijn project. Nogmaals dank.
Heel vlotte bestelling en vlug verzonden, goede communicatie, maar door problemen bij PostNL te laat geleverd, jammer. Product is 100% ok.
pakketje zomaar ergens in de tuin /parkeerplaats neergelegd
Beste, Wat vervelend om te horen! Je kan bij zulke situaties altijd even contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen wij dit ook door communiceren naar de vervoerder. Excuses voor het ongemak! We hopen dat het artikel wel onbeschadigd aangekomen is? Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Gekozen voor Mijnijzerwaren vanwege het uitgebreide assortiment tegen een prima prijs. Alhoewel het artikel, in tegenstelling wat op de website stond vermeld, toch niet op voorraad was heb ik een vervangend artikel gekregen. Wel na overleg natuurlijk. Het prijsverschil kreeg ik keurig terug. Goed geregeld
Aanrader. Snel en goed geregeld
Duidelijke website
Alles prima in orde. Het opsturen mag sneller.
Goede ervaring. Als ik wat nodig heb kom zeker hier terug.
De gang van zaken 'm.b.t.mijn aankoop was bijzonder zorgvuldig.
top
Het bestelde en geleverde artikel is prima. Op de website staat "Voor 21 uur besteld, morgen in huis!". dat werd een dag later. In mijn geval was dat niet erg. Maar als het op de Website staat dan moet het ook waargemaakt kunnen worden.
Zeer goede service en advies met hang en sluitwerk.
Duidelijke informatie en afgesproken levertijd nagekomen.
Precies zoals iedere bestelling ziu mieten gaan
Top firma.
Gewoon uitgeleverd wat er besteld is
Fijne zaak, goede artikelen en weer zeer snelle levering! Vaak hier wel voorradig, wat je elders niet vind. Geen gelazer, gewoon goed bedrijf!
Website toegankelijk, gevonden wat ik zocht en redelijk vlot geleverd.
Snel en goed
Fijne afhandeling en info omtrent het bestelde product
Duidelijke site en snelle levering.
Vlotte afhandeling bestelling, zo ook het omruilen. Contact met klantcontact snel en duidelijk!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT