product zoals omschreven , wij zijn tevreden met het product
Precies wat ik zocht. Snel bezorgd. Alleen de bezorgkosten liggen wel hoog in vergelijking met andere webshop..
Breed aanbod
Vlot geleverd.
Goede bereikbaarheid, snelle reactie van de klantenservice. Drempelhulpen van goede kwaliteit. Zeer tevreden.
Goede en snelle levering
Ik ben nog altijd aan het wachten op mijn bestelling deze zou 28 juli geleverd worden maar volgens track en trace is het pakket nog niet ontvangen. Ik zou graag van u horen ik had vandaag al eens met u contact opgenomen en zou een bericht terug krijgen maar helaas heb ik niks vernomen. Ik had voor jullie gekozen inverband met de snelle levering maar helaas is dit schijnbaar niet mogelijk. Ik heb nu wel een probleem wat ik moet zien of ik dit op kan lossen. Ik hoor graag van U
Hele goede kwaliteit materialen en zeer snel verzonden!
zeer goed materiaal
Bestelt en de dag erop in de brievenbus, top!
Goed materiaal
Prima kwaliteit en snelle levering
Compleet assortiment, Lange gezocht naar een onderdeel en hier gevonden.
Gewoon wat er verwacht wordt. Bestellen,bevestiging en volgende dag geleverd. Alleen wel erg veel mailtjes.,bevestiging..,factuur..,is verpakt..,is verstuurd..,is onderweg .. etcetera,etc.
Goede ervaring
Levering voldoet aan de verwachting
Goed klant service
overzichtelijk ; goede prijs en snelle levering
Prijs, product en levering perfect. Kon echt niet beter.
We kochten putschep. Ziet er degelijk uit voor een nette prijs. Bezorging minder omdat het niet op de afgegeven dag werd bezorgd. Na twee keer uitstel uiteindelijk twee dagen later ontvangen.
Kan geen minpunten ontdekken.
Ik had ergens anders een verkeerde bestelling gedaan, en moest dus ‘s avonds nog scharnieren bestellen voor de volgende dag. Uitstekende levering snel en duidelijk.
Gewoon volgens afspraak snel geleverd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT