OK
speciale sluiting nodig gehad, levertijd 4-10 werkdagen maar werd na 2 dagen al geleverd, helemaal top!
Gewoon goed
4 eenheden bestelt, 3 stuks geleverd 1 stuk miste ik. De volgende dag was alles compleet.
materialen worden snel geleverd.
Zie samenvatting in één zin( mooier kan het niet)
Snel geleverd, en krijg meer korting om dat ik er vaker koop
Zeer snelle levering
Ik voel mij een beetje opgelicht en vervolgens slecht behandeld. Ik bestel een set van 2 gelijksluitende pensloten van Lips voor 219 euro, een factor 2 tot 5 duurder dan de alternatieven van andere merken, maar ze dienen als vervanging van LIPS-sloten. Na levering blijkt dat het geen LIPS betreft, nóch de sloten, nóch de verpakking. De kwaliteit is ook duidelijk minder dan van de originelen. Na reclameren vraagt men mij foto's van een en ander te sturen. Een hoop gedoe, maar ik doe dat, want ik vind een korting wel op zijn plaats. Ja, na opsturen foto's mag ik de zaak weer losschroeven en retourneren. Dat lijkt mij een mijl op zeven. Op zijn minst een korting verlenen was toch het minste wat men had kunnen doen. Het zou dit bedrijf sieren als men alsnog bij wijze van coulance, of eigenlijk "recht hebbend" alsnog die korting zou verlenen,
Beste, Wat vervelend om te horen, het is natuurlijk nooit de bedoeling onze klanten op te lichten. Mocht je twijfels hebben over de kwaliteit kan je altijd contact op nemen met de klantenservice. Mochten er klachten zijn over de kwaliteit kijken we samen graag naar een passende oplossing. We horen het graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Perfecte webwinkel.
Mooi product en hij werkt goed
Viel positief op door het goede contact na aanleiding van vraag mbt product en bestelling
Verwachting overtroffen!
Heel goed geholpen met de bestelling van een vervangend deurslot. We konden het slot 1:1 vervangen!
Makkelijke site,snelle levering
Snel en precies wat ik zocht
Product in goede orde ontvangen, was makkelijk te instaleren en voor een goede prijs.
Ik was op zoek naar plankdragers niet realiserend dat er inmiddels een nieuwe standaard was. Met de streepjes code op een andere die ik had kwam ik hier bij Mijnijzerwaren terecht. Die hadden wel het item!
Top getegeld
Mooie uitgebreide website producten waren snel geleverd.
Prima kwaliteit , veel keuze , nette prijzen. Ben zeer tevreden. Volgende keer weer!
Eenvoudig bestellen, gemakkelijk betalen en vlot geleverd. Uitmuntende kwaliteit. Wat wil je meer.
Snelle levering en goede prijs
Duidelijke site en goede service
De bestelling was prima, de gevraagde informatie correct en de aflevering perfect op tijd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT