Aan de prijzen kan een bouwmarkt niet tippen.
Zeer snelle levering en geen transport kosten>
snel en goed geleverd, keurig allemaal.
Prima product (rookmelders) en op tijd geleverd
Toppie
Besteld maar verkeerde maat. Gebeld en meteen retour code plus een mail met de juiste bestelcodes. Goed geregeld dus..
Gekregen wat ik wens.
Prima product
Prachtige site snelle levering, super allemaal
Kreeg mijn bestelling sneller dan verwacht, ben super tevreden!
Nette afwikkeling en levering wel iets langere levertijd
Gemakkelijk bestelproces. Razendsnelle verzending. Prima artikelen. Wat kan ik er nog meer over zeggen? Oh ja: scherpe prijzen! Heel tevreden met Mijnijzerwaren.
"Voor 21.00 besteld, morgen in huis" is iets wat veel sites gewoon niet waar maken. MijnIjzerwaren.nl wel. 20.56 bestelling geplaatst, volgende dag om 11.00 in huis. Super!
Verkoop heeft snel mijn vragen beantwoord. kleine fout op de website werd direct aangepast. snelle levering, goed product.
Goede kwaliteit keurig verpakt en op tijd geleverd
Ik had 3 regenkappen voor de schoorsteen besteld, die achteraf te smal waren voor bevesting op de pijp. Daarbij waren de kappen zelf te groot, waardoor ze tegen elkaar zaten. Ik ben uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen om dit probleem te verhelpen. Uiteindelijk de kappen geretourneerd.
Kleine hapering in de levering . Voor de rest alles goed verpakt en geregeld
Ad hoc besteld en super snel binnen. Mijn dank hiervoor.
Prima, vlotte verzending
Een goede communicatie wat feedback back betreft. Goede levering en verpakking
Goed advies.. Juiste product gekocht!!
Ook bij retour goed geregeld.
Goed verpakt en netjes afgeleverd.
Producten prima in orde, en de levering top !
Goed advies via de mail gekregen na een telefonisch contact. Prijzen zijn tov andere shops goed. Verzending kan beter; ook al staat er "morgen in huis" en is het op voorraad, wordt het 2 - 3 dagen later geleverd.
Beste A, Ik heb even gekeken. We hebben zo veel artikelen dat de voor 21:00 besteld, morgen in huis geld voor de artikelen uit het DC geld. Sommige artikelen bestellen wij nog rechtstreeks, dan wordt de levertijd per productpagina vermeld. Excuses voor eventuele verwarring. We proberen het zo duidelijk mogelijk aan te geven. We hopen dat de rest wel naar wens was. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT