ben tevreden wat betreft assortiment en levering
Prima service en levering vlgs afspraak. Enige wat jammer is zijn de dure verzendkosten voor klein inzetstuk Grohe kraan. Maar zoals gezegd : service, levering en kwaliteit zijn prima. Aanrader.
Jullie pakket wordt door UPS afgeleverd op een HOMER servicepunt, ruim 3.3 KM van mijn huis verwijderd en verder kan ik het pas de volgende dag ophalen. Vanwege de tijd moet ik nu met de auto, ergo extra tijd, extra benzine, extra kosten en extra CO2 uitstoot. Erg jammer.
Makkelijk besteld, op voorraad, snel verzonden en ook snel afgeleverd.
Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Mijnijzerwaren zou het aan iedereen aanraden om daar hun aankopen te doen
Correct en kompleet en snelle afhandeling en goed prijs .
Volgende werkdag in huis
Snelle levering en duidelijke opvolging van mijn pakket
Te laat verzonden door MijnIjzerwaren (1 dag vertraging) daarna nog 1 uitgesteld door PostNL. Al met al geen goede ervaring dus, langer moeten wachten dan verwacht.
Beste Ronny, Excuses voor het ongemak! Wij proberen de levertijden altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven. We hopen dat je niet te lang hebt moeten wachten. Helaas komt het voor dat ook PostNL ook vertraging oploopt. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Roosterrand voor vloerluik besteld (51X81Cm H30 Verz), maar zeer slordige kwaliteit. Een zijde is 1,5cm langer dan andere zijde op een totaal afstand van 80cm.
Beste Ardjan, Je kan bij een slordige kwaliteit altijd contact met ons opnemen. Het helpt altijd om wat beeld materiaal toe te voegen bij de mail, zodat wij een beeld krijgen van de situatie. We kijken graag samen naar een passende oplossing. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Bij ijzerwaren.nl een aantal paumelles van Axa besteld. Werden los in een doosje geleverd en ze hebben allemaal krassen. Ik koop ze wel weer in de winkel.
Hi Arjan, Wat vervelend om te horen, als er een beschadiging op zit kan je altijd even contact opnemen met de klantenservice. We kijken dan altijd graag naar de situatie om te kijken om samen tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Op de web site stond bij mijn bestelling dat er 1 week levertijd was. Toen ik het na een maand nog niet had ontvangen en ze berichtte werd aangegeven dat het de week erop echt geleverd zou worden. Nadat dit zich herhaalde en het weer en weer en weer werd uitgesteld is nooit compensatie aangeboden. Het enige wat ik volgens hen kon doen was de bestelling annuleren. Geen echt vriendelijke klantenservice- de klacht staat duidelijk niet voorop. Uiteindelijk het product gekregen. Dat was prima. Ik liet de bestelling staan omdat de prijzen elders flink over de kop gingen en opnieuw bestellen met de stijgende prijzen economisch niet verstandig was.
Beste Deborah, Onze excuses voor het ongemak! Helaas werden ook wij telkens in spanning gehouden en hebben wij meerdere keren een nieuwe datum gekregen van de leverancier. We hebben geprobeerd je telkens een update te geven. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Ook hopen we dat de kwaliteit van het product wel naar wens is. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Nog niet eens geleverd. Zou volgende dag zijn, zijn 4 dagen verder en niks laten weten. Kansloos
Beste Roger, Wat vervelend om te horen, heb je het pakket inmiddels ontvangen? We kunnen het even voor u nagaan mocht dit niet het geval zijn. U kan altijd even contact opnemen met de klantenservice. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Na bestelling, snel geleverd, voor een uitstekende prijs
Zeer snelle levering voor een super prijs, hier gaan we vaker bestellen.
vlot bezorgd en inhoud kwam overeen met de omschrijving
Snel en professioneel feedback op welke type slot onderdelen te bestellen. En via Whatsapp direct een reactie terug om een super goede beoordeling welk slot ik nodig heb.
Goede prijs, snelle levering
Snel en professioneel feedback op welke type slot onderdelen te bestellen.
product als omschreven en snelle verzending
Helemaal geen problemen.
Besteld en de volgende dag in huis super hoor .
Ik zag op de website dat er veel dingen aanwezig zijn die ik gebruik. Dus is het niet voor de laatste keer geweest.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT