Overzichtelijke site en snelle levering.
Vier dagen later nog steeds niet.
Beste Ron, Wat vervelend om te lezen! Helaas was uw pakket in het sorteerproces blijven hangen. Ik lees via het contact met de klantenservice dat je het pakketje gelukkig inmiddels hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak! We hopen je in de toekomst beter en vlotter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Ik had een pot verf besteld. Deze kreeg ik een paar dagen te laat , al lekkend binnen door de slechte verpakking.
Beste Marcel, Wat vervelend om te horen, over zulke situaties kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Had een verkeerde ventilator besteld,na een mailtje hebben ze deze direct geanuleerd en mijn geld terug gestort. Daarna niet lang moeten wachten voor de juiste ventilator. Top service
Ik heb een drempelhulp besteld bij Mijnijzerwaren. Vanaf het begin erg tevreden; de website is duidelijk en de prijs goed. Toen ik een vraag had is een medewerker meteen gaan kijken en had ik binnen 10min een uitgebreide reactie per e-mail. De drempelhulp was vervolgens snel bij mij bezorgd. Kortom, erg tevreden!
Nette site, uitgebreid assortiment, handige vlotte bestelprocedure en vlotte bezorging.
Heel rap ontvangen goeie communicatie
Goed en een sneller levering
Gewoon zoals t hoort
Alles is naar tevredenheid verlopen
Prima ervaring
Voor ons oude pand op zoek naar nieuwe sloten, het was heel ingewikkeld maar online erg goed geholpen met info. De klantenservice was snel en zocht het voor ons uit, super service
Eenmaal wat gekocht. Nooit meer.
Beste Michel, Wat vervelend om te horen! We proberen de klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Mocht er iets mis gaan kijken we graag samen naar de juiste oplossing. Excuses voor het ongemak!
Vanwege een electra uitbreiding een viertal WCD's uit de ST550 serie van Jung aangeschaft. Waren in NL bijna nergens meer te krijgen, dus erg blij dat ik de uitbreiding op deze manier conform de rest van de installatie heb kunnen uitvoeren.
top
Wat je besteld wordt heel snel geleverd.
Levertijd was langer dan verwacht maar ik werd goed geïnformeerd
Overzichtelijke website, degelijke producten, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Zeer goede ervaring.
Van zoektocht over bestelling naar levering waren zéér vlot ... Dank voor de samenwerking ;-)
groot assortiment en snelle levering
Ben tevreden.
9 Professor van der Waalsstraat