goede overzichtelijke site, zeer snelle levertijd met bezorging wanneer jij wilt,levering goed te volgen
prima afgehandeld
Snelle en goede levering. Op vragen snelle en adequate antwoorden.
Juiste product in 1 oogopslag gevonden, besteld en de volgende dag in huis. Geen polonaise, just Good.
Tape gekocht om buiten bordjes op te hangen en er dus niet in te hoeven boren. Ze hangen nog even vast als dag 1 dus zeker aan te raden! Ook is het goed verpakt en bezorging was razend snel!
deskundig advies via de telefoon
prima geregeld
Na bestelling duurde de levering iets langer als aangeduid. Echter hiertegenover staat een uitstekende prijs/kwaliteit. In mijn ogen een solide en betrouwbare leverancier.
Het product was precies wat ik zocht!
Ruime keuze van goede merken tegen goede prijzen
Ondanks het produkt niet leverbaar was, werd de bestelling opgevolgd en correct uitgevoerd
Vandaag besteld morgen in huis . Super toch dat is wat iedereen tegenwoordig ook wil
Een vlotte melding , ook de aankomst van mijn bestelling was in orde !!
het gin prima
Dankzij duidelijke specs op de website snel gevonden wat ik nodig had. Goede kwaliteit maar kwetsbaar aluminium product dat royaal, op een stevige plank, was omwikkeld met beschermende folie zodat de dorpel ongeschonden werd afgeleverd.
Eerst geïnformeerd of dit het juiste artikel was, ter vervanging van het oude. Daarop werd snel gereageerd en doorgevraagd. Goed geholpen en het juiste artikel geleverd. Werkt prima.
Goed voor elkaar
Prima, snelle levering, goede pruducten
Snel geleverd in prima verpakking
Mijn ervaringen zijn zeer positief
kon niet beter snel geholpen en prijs kwaliteit goed.
Alles keurig en snel geleverd
Zie bovenstaande
Goede productnaam de levertijd wordt aangegeven en weer uitgesteld.
Beste Jeroen, Ik heb de order nagekeken. Ik zie dat deze artikelen op 3 maart 21:30 zijn besteld. Dat betekend dat deze 4 maart verwerkt word. Ook is deze 4 maart gelijk met Postnl mee gegaan. U heeft deze als het goed is inmiddels ontvangen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT