Soepel bestelproces, overzichtelijke website. Goed contact te krijgen dmv meerdere kanalen.
Besteld wat ik nodig had en dag later netjes in huis. Prima overzichtelijke site verder.
Alles correct naar wens verlopen.
Goed advies, snelle levering. En alles past. Wat wil je nog meer,?
Goede kwaliteit product
Er worden wel heel veel e- mail berichten gestuurd. Veelal hetzelfde. Misschien drukt iemand te hard op verzenden. De rest is prima De bezorger was er eerder dan afgesproken. Gelukkig waren we net thuis. Verpakking kan beter: item zat los in de doos.
Door de storm was de kap van de CV op 't dak kapot gemept, wegens vallende tak. Binnen 2 dagen was de bestelling binnen.
Goed product snel geleverd
Overzichtelijke website. Volgende dag op verzoek s'avond bezorgd.
Vlotte communicatie en levering, bedankt.
Snelle levering en afwerking.
Goed product ,levering heel snel
Goede ervaring
Veel keus, echt op voorraad en ook snel geleverd.
Positieve ervaring.
De site is overzichtelijk, uitzoeken en bestellen is beslist niet moeilijk.
Snel, goed geprijsd. Uitstekend!
Ik bestelde de verkeerde schuifdeurrails. Misschien dat de website geen optimale informatie gaf. Ik vond deze website toch voor verbetering vatbaar. Maar de service bij het terugsturen was optimaal, dank zij de servicedesk.
Jammer dat er geen schroeven bij zaten
goede spullen snelle levering goede prijs
Goede prijs, snelle levering
ik gevraagd werd een beoordeling af te geven. Alles ok
Van bestelling tot levering helemaal goed.
Producten op tijd geleverd
9 Professor van der Waalsstraat