Strip besteld die niet bleek te passen. Kreeg mijn geld terug omdat retour zending qua verzendkosten niet rendabel was. Top service.
snel bezorg heel goed
Goed mijn bestelling kunnen vinden met goede uitleg product en vlotte levering.
zeer snelle levering besteld om 20 u en de dag nadien al geleverd super
Prima site goed product en een snelle levering
Ondanks dat het product op de site op voorraad was, bleek dit niet te zijn. Helaas geen e-mail ontvangen van de latere levering. Bij navraag waar mijn bestelling bleef: het staat in bestelling bij de fabrikant... Na weken werd het alsnog geleverd. Product is van goede kwaliteit!
Vriendelijk geholpen en duidelijke informatie
Goede site, snel verzonden.
Prettig
Goed verpakt, snel geleverd en scherpe prijzen
Super tevreden
Bestelling ging vlot en de aflevering ook
De afbeelding zie er kleiner uit als je het thuis gestuurd krijgt.
Snel bezorgd en precies het juiste artikel voor een aangename prijs!
Prima ervaring voor de eerste keer hier wat besteld, veel keuze en een hele snelle levering
Goedkoopste levering van kettingzaagolie die ik heb kunnen vinden. Goed!
Mijn bestelling was verzonden in 3 dozen. Deze zijn tegelijk binnen gekomen op de aangegeven datum. De producten zijn goed ingepakt en van goede kwaliteit. Er was 1 nadeel/verbeter punt. Van mijn ijzerwaren heb ik 30 ! emails ontvangen dat mijn pakket verzonden was. Dit waren 2 verschillende mails die ik beiden 15 keer ontvangen heb binnen 5 minuten.
Heel snel alles ontvangen
Geen opmerkingen. Alles was OK
Zeer tevreden over de bestelling alles vlot verlopen.
Leveren op tijd
Over de producten valt nu niet veel zinnigs te zeggen dat zal mettertijd wel duidelijk worden. De producten waren deugdelijk verpakt en op tijd geleverd.
Levering is juist en op afgesproken tijdstip afgeleverd. Product voldoet precies aan de beschrijving.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT