super
Een toch ouderwets en dus afwijkend slot, die ik na veel zoeken uiteindelijk hier op de site vond en tegen een redelijke prijs. Daarbij ook nog eens snel geleverd, kortom helemaal blij.
Goede prijs, kwaleit en snelle levering
Goede kwaliteit maar 4 vijzen tekort waardoor je moet gaan zoeken naar dezelfde vijzen die van dezelfde kleur zijn.
Beste Guy, Heeft u de verkeerde maat ontvangen of besteld? We staan altijd open voor vragen zodat we u kunnen helpen. U kan altijd contact zoeken met de klantenservice. We horen het graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Online bestelt en 2 dagen later geleverd....SUPEE
Heel fijn geholpen
Hoewel het gewoon wetgeving is vergoeden veel online verkopers de retour kosten niet. Deze verkoper heeft het prima voor elkaar. Alles goed geregeld .i
Prima bestellen, correcte levering!
Ondanks de drukte in pakjesbezorging binnen 24 uur levering van je bestelling is prettig ervaren.
Goede kwalitijd en snelle levering , een aanrader
goed ga zo door
Paar draadeind bitjes besteld. Bestellen ging lekker vlot en dat gold ook voor de levering. Heel tevreden.
Goed product
Dik oke
perfect
Ik had een voordeurslot nodig. De levertijd was kort en de prijs heel scherp. Ik ben heel tevreden!
Snelle levering, goede producten voor de laagste prijs!
Feilloos
Snel en wat ik zocht
Snelle levering, qua prijs was mijnijzerwaren de goedkoopste. Aanrader
top
Ok
op deze site zijn materialen te koop en te leveren die juist anderen niet hebben , en de levering gaat goed en de mensen van de expeditie doen hun best om het goed en met aandacht te verzenden. Al moet je zelf ook opletten of de juiste schroeven wel passen bij de scharnieren die je koopt , bij mij was het advies om 2,5x 20 mm.schroefje te gebruiken , maar die vallen er doorheen , veel te klein geadviseerd op de site.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT