Veel keuze in materialen
Product (handvat garagedeur) bleek bij nader inzien niet op voorraad te zijn waardoor de levertijd bijna opliep tot 2 weken. Wel goed te woord getsaan bij vragen
Beste Marcel, Helaas komt het wel eens voor dat de voorraad koppeling een miskoppeling heeft. Onze excuses voor al het ongemak, wij hebben deze toen ter tijd gelijk in bestelling gezet om deze zo snel mogelijk te verzenden. Ook doen we ons best om klanten zo goed mogelijk te informeren. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Nadat ik de opdracht had geplaatst werd er HEEL snel op gereageerd. De bestelling opgemaakt en de planning werd snel en duidelijk aangeduid. Top
Vlotte levering in een dag en gekregen wat ik had besteld.
Ik was op zoek naar een Meerpuntssluiting , de werknemer van Mijnijzerwaren heeft net zo lang gezocht totdat we een passend exemplaar gevonden hadden. Fijn dat hij zoveel geduld had!
Fijne en goede behandeling van onze vragen.
ruim assortiment, snelle levering
Bestelling in de middag gedaan. Meteen verwerkt en de volgende dag verstuurd. Had hiervoor al een keer eerder iets besteld. Helaas paste er iets niet, dus moest een deel retour. Ook dit verliep zonder problemen. Enige minpunt is dat de retourzending op eigen kosten is.
Prima sortering, goede prijzen en zeer snelle levering. Helemaal top!
makkelijke site,alles zo geregeld echter kon ik ook kiezen om het in de avond te laten bezorgen maar stonden evengoed morgens aan de deur, gelukkig was mijn collega aanwezig om het aan te pakken maar was dus niet volgens afspraak.
In tijdnood wegens vertrek naar buitenland werd alles ingezet om bestelling nog op tijd afgeleverd te krijgen… Met succes! Men heeft er dus een klant bij…..!
keurig op tijd geleverd, ook prijs kwaliteit
Goed verpakt en geleverd zoals aangegeven. Artikel voldeed aan de omschrijving op de site.
Goed materiaal, zeer snelle verzending, binnen 24u in huis. Daarbij waren ze er ook het goedkoopst mee. Aanrader!
Goede snelle service, niks om op aan te merken!
duidelijke omschrijving zeer snelle levering
Perfecte levering
Goed, volledig en op geleverd.
Nvt
Prima tijdige levering
Snelle levering van zelfs een hele kleine bestelling (3 inbussleutels)
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT