Na de online bestelling werden de producten snel geleverd.
Mijn volgende bestelling doe ik ook hier
Spullen besteld via webshop, betaald, factuur gemaild gekregen en niks meer van gehoord. Na 2 maand maar een mailtje gestuurd hoe het zat met mijn bestelling en toen ist wel vlot en correct gegaan, jammer dat het zo niet direct had gekund.
Goed product
Alles is op tijd binnengekomen en mooie producten ontvangen. Goede website! Kortom tevreden!
Goede levering van het bestelde,precies de juiste producten geleverd en op de tijd zoals beloofd.
Goed.
Super goede service, snelle levering.
Overzichtelijke site. Snelle levering.
Geen contact met klantenservice nodig gehad. Mooi product en snel, goedverpakt geleverd
Besteld, betaald, bezorgt. Prima dus.
Goede prijs en netjes afgeleverd
Waarom meer betalen als het precies is wat je zoekt?
Vriendelijk en behulpzaam gewoon weg super
Snel en super geregeld! Een echte aanrader!
Snelle levering!
Ervaring is goed, goed en volledig advies per email, bovendien nog snel ook. Prima !
Goede webshop snelle levering
Mijn bestelde artikel was snel geleverd, echter heb ik het ook moeten retourneren omdat ik niet het juiste artikel zelf besteld had. Het het retourneren en de afhandeling is vlot geregeld, top bedrijf dikke pluim
Duidelijke website
Drie vloerluiken met inlegraam besteld. Kwamen niet de volgende (zater)dag maar pas op dinsdag. Er ontbrak 1 luik en inlegraam, was via chat snel opgelost!
Zeer tevreden met de prijs en kwaliteit
Ik heb de band nog niet gebruikt, voorraad voor de winter aanbevolen door een deurenspecialist
Beste H, Fijn om te horen dat de levering vlot ging. We hopen u snel weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Het dakraampje paste precies. Ik had geluk, dat het tijdig binnen kwam want er waren die dag stortregens. Ik vind 91 euro voor zo'n plastic ding wel prijzig
Ik had een greep gekocht welke in de praktijk te klein bleek. Gelukkig kom ik hem snel om ruilen voor een ander merk/ model. Daarnaast kon ik dat ook op het kantoor adres doen, ik woon namelijk ook in Alkmaar. Dat scheelt weer wachttijd en kosten voor iedereen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT