eenvoudig bestelproces en snelle levering
Verrassend goede en snelle service.
Goed product tegen goede prijs en snelle verzending
Het is supersnelle verzending zo snel had ik niet verwacht
snelle levering en goede producten
Keurig en snel geleverd voldoet aan alle verwachtingen.
Op dinsdag voor 17 u besteld en pas op vrijdag einde dag geleverd gekregen. Eerst was de order in het magazijn blijven liggen. Waardoor de verzending een dag vertraging op liep.En toen bakte PostNL er nog een zooitje van door twee dagen later te bezorgen. Daardoor 4 dagen met niet af te sluiten voordeur gezeten. Jammer als dit gebeurd. Bestelling is wel naar behoren en paste mooi in de deur.
Beste Alex, Wat vervelend om te horen! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u zo lang moet wachten. Er was helaas iets mis gegaan in ons magazijn waardoor we de bestelling pas een dag later met de vervoerder mee ging. Onze excuses voor het ongemak! Helaas komt het ook wel eens voor dat het sorteersysteem van de vervoerder niet alles optijd kan sorteren en dat een zending vertraagd. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Enige aanbieder en daarmee kostbare aanschaf
Beste Ludom Wat vervelend om te horen, uitbuiter is natuurlijk niet positief. We hopen dat als er iets mis is dat u contact opneemt met onze klantenservice. We kijken graag mee naar vervelende situaties. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
goede ervaring
Goed geprijsd, snel geleverd. Meer heb je niet nodig
Goede kwaliteit voor een juiste prijs, met goede service en verzorging. Dit keer een eenvoudige order met bezorging dmv vrachtwagen voor normale verzendklaar. Mijnijzerwaren is aanbevelings waardig voor iedereen particulieren en bedrijven.
Super, snel geleverd.
Had geen ervaring met deze website/dit bedrijf. Had artikel dat ik zocht: goede prijs/kwaliteit verhouding en vlot geleverd.
Robuuste producten. Duidelijke technische informatie en maatschetsen. Zeer snelle levering van mijn bestelling.
Zeer ruime keuze met zeer snelle levering.
DUidelijke website waar ik makkelijk kon vinden wat ik nodig had.
Heb een slot besteld, extra info zeer vlot via Whatsapp gekregen. Bij aankomst bleek het toch niet te passen, vlotte retour en nu wachten op het passende slot.
Geleverd wat ik besteld heb.
Een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Een voorwerp dat vliegend door de brievenbus kan hoeft niet te worden verpakt in een mega-doos!
snelle levering tegen een nette prijs
afspraken zijn na gekomen in, zowel de levering als de kwaliteit van het product.
Goed materiaal. Snel geleverd en goede prijzen
het duurde véél te lang voor ik mijn bestelling kreeg en daarbij werd de doos " met sleutels " gewoon over de poort op de oprit gezwierd !!! zonder bellen of iets !!! Post NL !!!!
Beste Michel, Wat vervelend om te horen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak! Helaas ligt dit niet in onze handen maar we gaan het zeker doorspelen met de vervoerder. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. We hopen dat er niks beschadigd was. Anders kan u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT