Het incomplete artikel werd na zo'n 10 dagen geleverd. Heb het geretourneerd en jammer dat ik pas daarna advies kreeg welk artikel conform mijn wens qua gebruik is. Had beter goed beschreven op de site vindbaar kunnen staan maar helaas. Graag dan ook met de bijbehorende nieten erbij aanbevolen. En beter artikelen controleren op compleetheid alvorens ze op te sturen.
Beste M, Wat vervelend om te horen, wij hopen natuurlijk dat een bestelling in een keer klopt. Excuses voor het ongemak! Als iets niet duidelijk is op de website of als u een vraag heeft kan u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag om een passend artikel te bestellen voor uw situatie. We hopen u in de toekomst te kunnen adviseren en beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Heel positief, eerste keer op site, alles makkelijk te vinden, eenvoudige betaling, logistiek goed.
Snel het juiste product geleverd
Zoals het hoort bestellen en geleverd krijgen zonder problemen.
Zo ben ik dat gewent
Op zoek naar een bepaald type 3M scotch brite op rol kwam ik hier uit. Eerste bestelling voor een paar rollen via de website gedaan en dat ging prima zoals in de meeste webshops. Ook telefonisch een prijs opgevraagd bij grotere aantallen. Snel reactie en per mail dezelfde dag nog een aanbieding.
j'étais present, de 1 il ne sonne même pas a ka sonnette, il n'essaie pas de le laisser chez un voisin ni même d'appeler le numéro fourni. il me le livre a deux fois 20 minutes de route. merci post nl
Beste Geatan, Wat vervelend om te horen, we gaan dit doorspelen naar de vervoerder om dit in de toekomst te voorkomen. Helaas is dat het enige wat wij voor u kunnen betekenen aangezien de vervoerder een externe partij is. We hopen u in de toekomst beter te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Super goed geregeld en echt ook heel snel helemaal top ga zo verder
Beglazingskit en tape besteld. Duidelijke website en snelle levering.
Meeste artikelen zijn scherp geprijsd. Wanneer wordt gezegd, voor 8 uur besteld volgende dag in huis, komt het wel eens voor dat het een dag later wordt.
Ik was niet helemaal zeker wat ik moest hebben. Via whatsapp advies inclusief product links gekregen. Waardoor bestellen eenvoudig en snel ging. Nieuwe cilinders en sleutels doen precies wat ze moeten doen
als oke
a
Gewoon goed.
Snelle levering, gemakkelijke retourzending
Goede producten voor een eerlijke prijs, snelle en correcte levering
1x besteld en goed afgeleverd
IK BEN TE VREDEN VAN MIJN BESTELING
Snel en correct geleverd!
Vorig jaar een veiligheidsschild gekocht waar een onderdeel miste toen ik het onlangs wilde installeren. Werd keurig nagestuurd zonder kosten. Heb hier vaker besteld en zou hier zeker opnieuw bestellen.
Juist de blauwe filter die niet past
heb nog nooit een bestelling zo snel in huis gehad ben zeer tevreden zal jullie ook aanbevelen aan kennissen en vrienden een dikke 10 verdiend groetjes annet
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT