heb nog nooit een bestelling zo snel in huis gehad ben zeer tevreden zal jullie ook aanbevelen aan kennissen en vrienden een dikke 10 verdiend groetjes annet
Paumelles aan het eind van de dag besteld, volgende middag al in huis.
Fijn dat er online bedrijven zijn die dit soort producten aanbieden en de levering ook netjes nakomen.
Snel geleverd. Product zoals beschreven. Goed en netjes verpakt.
Voor 2e keer at bestelt bij mijn ijzerwaren snelle levering goede produkten ik kan dit bedrijf iedereen aanraden
Supersnelle levering
Voor herhaling vatbaar
Zeer uitgebreid assortiment. Bijzonder klantvriendelijke medewerkers en snel geleverd.
Snelle levering, goed product, duidelijke site
De volgende dag in huis en goed verpakt!
Levering op tijd en alles volgens afspraak
Prima voorstel wa\elk product ik nodig had
Bestellen en de volgende dag geleverd !
Easy to order, very professional customer service (immediate answer), relatively fast delivery and quality product.
Product is zoals beschreven en is snel geleverd.
Via internet bij mijnijzerwaren terechtgekomen. Groot assortiment en passende oplossing gevonden.
Ik moest even wachten op mijn bestelling maar werd goed geïnformeerd
Goed product Prijs/kwaliteit prima
Raamkrukken besteld, snel geleverd en passen goed op de plaats van de oude.
Duidelijke omschrijving en duidelijke afbeeldingen op de website. Snelle levering.
Mooier dan verwacht en snel geleverd
'S avonds besteld, de volgende dag al in huis.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT