Prijs/kwaliteit is prima
Zeer goed en snel geleverd.
Snelle service en voldoet aan verwachting
goede prijs kortom uitstekende service.
Nadat het product eerst van matige kwaliteit en andere maat was geleverd, is dit binnen twee werkdagen gecorrigeerd door het toezenden van product van goede kwaliteit en met bestelde maat. Veel dank.
Tevreden klant!
Prima, snel geleverd.
Bestelde artikel zag er netjes uit. Miste alleen 3 patentboutjes Dacht dat die er bij zaten.
Volgende dag geleverd en tegen scherpe prijs.
snel geleverd en prima kwaliteit
Zoals op de site staat voor 20:00 besteld en echt de volgende dag in huis.
IJzerwaren.nl heeft een duidelijke en goed werkende website. Er wordt snel geleverd, de kwaliteit is hoog en de prijs zonder meer redelijk. wat wil een mens nog meer?
Snelle bezorging, maar slechte verpakking. een slag seal folie met nog net het adres er op,waardoor lichte beschadiging op de hoeken.afgebrokkeld piepschuim van het vloerluik.
Bij het invullen van mijn account wel een probleempje: Naam en voornaam geen probleem, maar ik verwachte dan ook straat en huisnummer. Niet dus: enkel adres(waaronder dus straatnaam en huisnummer wordt verstaan), maar wel nog gemeente en land apart. Volgens mij is adres zowel straat, huisnummer, postcode, gemeente en land.
Bestelling: Vloerluik+ rooster Deze webshop gekozen, omdat de optie 's avonds leveren een van de mogelijkheden was. De keuze voor maandagavond aangevinkt echter woensdagavond was het pas binnen. De info op de webshop klopt dus helaas niet (tenminste bij dit product). Vloerrooster kwam met afgebroken pin en de overige 3 pinnen braken ook na 2a3 keer buigen! Uiteindelijk maar alles zelf eraan gelast. 2 dagen een gat in de vloer en dan nog eerst moeten lassen, slechte ervaring.
Beste Sander, Onze excuses voor het ongemak! We hebben inderdaad een kleine vertraging opgelopen met uw bestelling waardoor hij een dag later verzonden is. Excuses daarvoor. Wat betreft de beschadiging kunt u altijd contact opnemen over klachten of beschadigingen. Wij kijken dan gezamenlijk naar een passende oplossing. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snelle levering van het bestelde artikel. Wel vreemd dat je persé 200 stuks mowt bestellen en dan 2 doosjes van 100 stuks geleverd krijgt. Voor de verzendkosten maakt dit ook niets uit.
Ze hadden precies wat ik nodig had. Het enige nadeel is dat ik na elke bestelling een beoordeling moet schrijven. Wordt daar niet goed van.
Gemakkelijk en overzichtelijk
Heb een Festool schuurzool besteld. Product was niet op voorraad en lange levertijd ( meerdere manden). Tijdens die periode regelmatig updates ontvangen en keuze om bestelling eventueel te annuleren. Product toch nodig. Uiteindelijk netjes geleverd.
Snel en zeer goede service ook bij retour zending
Snelle levering en goede producten
nergens goed koper
vriendelijke en snelle hulp, goede kwaliteit. Houden zo!
Snelle levering.goed verpakt.en de deurklopper zag er goed uit
Zie boven
9 Professor van der Waalsstraat