Na een foute levering netjes en snel geholpen zo dat ik juiste op tijd had ;)
Zie hiervoor!
Producten waren snel en eenvoudig te bestellen. Levering zoal vermeld de volgende dag.
Goede ondersteuning.
Er stond levertijd 1 dag, dat werden er 6. Verder was het product in orde. En toen ik na 2 dagen belde waar het bleef werd ik wel netjes teruggebeld nadat het uitgezocht was.
balkdragers besteld. Snel geleverd en materiaal van goede kwaliteit.
Op de website stond een duidelijk heldere omschrijving met de juiste maat voering, de prijs was prima en de levering was snel.
Machine komt niet overeen met de beschrijving op internet en de afbeelding die er bij staat is misleidend.
Beste Flip, Wat vervelend om te horen, u kan deze altijd kosteloos retourneren of contact op nemen met onze klantenservice. We kunnen dan samen kijken naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Via de site werd gemeld dat de dag na betaling verzonden zou worden. Werd 3 dagen later.
Beste Joost, Helaas zijn er een aantal leverproblemen bij leveranciers. Per artikelpagina proberen wij altijd een zo duidelijk mogelijke levertijd te vermelden. Onze excuses dat dat niet het geval was. We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Alles perfect verlopen
N.v.t.
Gewoon goed
Goede service en een top product. Makkelijk aan te brengen.
Prima bedrijf! Kan je goed zaken mee doen.
Makkelijk besteld en snel geleverd
Ongebruikelijk artikel was op voorraad. Alles werd snel geleverd.
Zie hiervoor;)
Op mijn vraag om productinformatie via de chat kreeg ik meteen een volledige productbeschrijving, zodat ik zeker wist dat het was wat ik zocht. Levering de volgende dag via PostNL. Top.
Zeer vlotte levering.
Nadat ik eind van de middag het artikel had besteld en nog even chat- contact met een medewerker had gehad, werd het pakje de volgende middag al bezorgd. Prima service !
Goed met een vriendelijke groet
Bestelling goed ontvangen en behulpzame klantenservice.
Positieve ervaring!!
9 Professor van der Waalsstraat