aftersale perfect geregeld. Had een probleem met een product. Binnen tien minuten een juiste oplossing gevonden.
Had een slot met extra sleutels nodig. Na een telefoontje (met Dennis) was het snel geregeld. Vanwege het maatwerk zou het twee werkdagen extra duren. Na één dag al alles binnen.
Snelle levering van de bestelde producten, duidelijke omschrijving van het product op de webshop en je wordt steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Aanrader!
Snelle levering en goede producten.
Snelle levering en precies het product wat iknodig had, voor een goede prijs.
Ik heb een komschijf besteld , snelle levering.Echter ontbrak een tweetal plastic (!) cupjes om de schijf mooi rond te laten draaien.Zonder deze cupjes lukt het niet . Vind dat Mijnijzerwaren hierop attent had moeten zijn.
Beste Ton, Wat vervelend om te horen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Heeft u hier contact over gezocht met de klantenservice? We kijken graag samen naar de situatie om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snelle nette bezorging
Vlot geleverd en conform beschrijving
Drempelhulp is perfect Het enige min punt is dat het een lange levertijd was
Dom sloten besteld voor een zeer goede prijs. Twee extra sleutels makkelijk bij te bestellen. Website zeer uitgebreid en duidelijk. Binnen n week alles netjes afgeleverd.
Het artikel was niet op voorraad maar ze hielden me op de hoogte wanneer het zou komen Toen het er was gelijk keurig geleverd
De webshop is ingericht en laat vlot opzoeken van het gewenste toe. De professionele aanpak van het order gaf mij het gevoel dat dit allemaal ok zou verlopen. Wat ook gebeurde : alle hulde hiervoor.
Negen werkpunten te vermelden!
Bij prijs en goede kwaliteit
Alles zoals verwacht
Goede en snelle levering. Alles op orde
Zeer snelle reactie (app) op vragen. Ook gelijk een link ontvangen over mijn gevraagde artikelen.
Duidelijke website / correcte levering /
Snelle levering en goede kwaliteit.
Verstand van zaken
Fijn dat hier het ondiepe slot te vinden was. Snel geleverd
En nog snel geleverd ook.
Via website besteld. Website is duidelijk en via track en trace netjes op de hoogte gehouden van levering. Hoogwaardige kwaliteit en snel geleverd. Geen bouwmarkt middelmatige kwaliteit.
Ik had een verkeerd onderdeel besteld bij een andere winkel voor mijn badkamer deur. Bij deze winkel heb ik het juiste onderdeel gevonden. Het past precies en was makkelijk om te bevestigen. Ook de levering was snel.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT