niche artikel misschien , perfecte leveringstijd , goeie prijs correcte opvolging , proficiat , voor herhaling vatbaar.
Product eenvoudig te installeren. Is inderdaad wat er beloofd werd.
Ik was op zoek naar een hele specifieke bestelling, zij hebben opgezocht of dateren leveren was. En ze hadden het in huis. In eerste instantie werd het verkeerde artikel gestuurd maar na 1 telefoontje werd alsnog het juiste artikel gestuurd. Klantvriendelijkheid was fantastisch
Prima feedback op vragen en snelle en goede levering keurig verpakt verstuurd.
Stond bij bestelling levertijd 2/3 werkdagen maar ik had het product de volgende dag al. Keurig verpakt. En het product is nog van betere kwaliteit dan verwacht.
- niet discreet verpakt. bij een kluis noodzakelijk en speciaal om gevraagd en bij de bestelling vermeld - Yale doos was compleet beschadigd toegezegde bezorgdatum niet nagekomen
Beste Robert, Wat vervelend om te horen! Dit is zeker niet de bedoeling. Kunt u ons een foto mailen? Wij kunnen er dan even naar kijken. Onze excuses voor dit ongemak en horen graag van u. Dan kunnen we wellicht naar een passende oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
gezochte product was snel te vinden, prijsgunstig en zeer snel geleverd.
Tijdig geleverd Kwaliteitsvol materiaal Top
Website is gebruikersvriendelijk en de levering is snel.
Mijn bestelling bestond uit twee verwante delen. Ik krijg bevestiging van mijn bestelling. Bij levering (1,5 u. na leverlimiet), krijg ik slechts één deel. Na contact met klantendienst blijkt dat ik het niet geleverde deel niet had kunnen bestellen vanuit belgië, en werd dus ook niet geleverd naar België. De klantvriendelijke oplossing van de klantensupport: stuur maar terug, wij betalen u terug. Sorry voor het ongemak ... Als de fout bij de firma ligt, verwacht ik dat zij dit oplossen en niet dat de klant in de kou blijft staan.
Beste Dirk, Nogmaals onze excuses, wij vinden deze situatie ook erg vervelend en willen wij natuurlijk ook niet. We zijn aan het nakijken hoe het mogelijk was dat u deze bestelling kon afronden om dit te voorkomen. Wij kunnen dat helaas niet leveren in België omdat het ging om een speciale zending. Normaliter geeft de site dat automatisch aan. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
geleverd wat is afgesproken
Goede informatie van verzenden tot thuisbezorgd Snel geleverd.
Makkelijk bestellen snelle levering betaalbare prijzen
Bla bla
volgende bestelling weer bij Mijnijzerwaren.nl
Website belooft levertijd van 3-5 werkdagen. Het werden 3-5 weken helaas. Goedkoop werd duurkoop.
Beste HJ, Wat vervelend om te horen, helaas komt het wel eens voor dat een levering iets langer duurt dan gehoopt. Onze excuses daarvoor! We hopen u in de toekomst sneller en beter van dienst te kunnen zijn! We zijn wel blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van uw bestelling. Nogmaals excuses. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Vlotte levering Prima materiaal Goede prijs
Zie boven
Snel en correct geleverd
Mooi product.
De order was incompleet en na een e-mail is dit direct opgepakt en werd snel nagezonden. De materialen zijn van prima kwaliteit. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.
Goed produkt en snelle verzending
Prima website met goed materiaal. Snel gevonden, snel betaald en snel in huis.
Op donderdag besteld en vrijdag geleverd. Keurig verpakt in passende doos.
X
9 Professor van der Waalsstraat