Ik zou er vaker wat bestellen snelle levering aan huis
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Prima service!
Fijn en snel geleverd
Uitstekende ervaring. Informatie voorziening over de bestelling verloopt goed. Achteraf betalen is ook goed geregeld. Levering per post duurde 1 dag langer dan verwacht, maar leverde verder geen problemen op. Een aanrader dus,
De producten staan goed omschreven en voldoen naar wens.
Uitstekend geholpen.
Levering ging vlot. Echter het zou erg helpen als AXA een Youtube film zou plaatsen t.b.v. de montage. De huidige Youtube film is een verkoopfilm en geen montage hulp. De bijgeleverde schriftelijke informatie is niet duidelijk.
De klant is koning
Makkelijk te vinden, snelle service
vlot gevonden wat ik zocht. Snelle levering.
Zoals hierboven aangegeven.
2 Bokjes besteld, snel geleverd, goed geïnformeerd , kortom tevreden.
Als ik de kierstandhouder kan omruilen ben ik al tevreden!!
Goede service snelle levering
Via webshop, geen persoonlijk contact gehad.
De kwaliteit van het product is boven verwachting erg goed.
Snelle levering. Producten zoals omschreven.
Allrs wat ik had besteld was binnen 2 werkdagen thuis
zeer goed
Kon snel vinden wat ik wilde hebben en een snelle levering
Website is duidelijk, duidelijke omschrijving, snelle levering, product voldoet aan verwachtingen.
overzichtelijk snelle levering
één bestelling geplaatst en uiteindelijk is alles geleverd. door het gewicht komt het voor dat je alles in partijen binnen krijgt. Dit waren we nog niet gewend van post NL en alles is goed opgelost door mijnijzerwaren.nl goed beschikbaar via whats app en telefoon.
Duidelijke site
9 Professor van der Waalsstraat