Snelle levering met goede melding omtrent verzendstatus en groot keuze aanbod materiaal wat prijsgunstig is
Snelle levering en vraag binnen 1 dag beantwoord.
Mijn ervaring is dat er mensen bij de service zitten die kennis van zaken hebben. Mijn vraag is snel en bevredigend beantwoord op een product dat ik niet kon vinden. Top. Gr Leo
Heldere website. Bestelling goed uitgevoerd. Goede info over bezorging
We waren op zoek naar de kubus handgreep van Intersteel en vonden die bij mijnijzerwaren voor de goedkoopste prijs. Super blij
Nadat er wat onduidelijkheid was over waneer mijn bestelling bezorgd zou worden is dit prima opgelost.
Ik had verkeerd besteld, gelijk werd er geschakeld en nu het goede binnen gekregen. Top
Snelle levering, correcte afhandeling.
Goede communicatie. punctuele levering. 100 punten.
Snelle levering, product beantwoord volledig aan mijn verwachting, goede prijzen.
Prima en snel geleverd
Product staat geadverteerd voor maat 150/160, maar is veel te groot voor op een buis van die maat te passen. Los daarvan was de afhandeling en levering van de website wel prima in orde.
Na contact over bestellen van afsluitblokjes van een strip. Direct antwoord snelle en duidelijke communicatie. Toppie!!!
Mijnijzerwaren zijn zeer behulpzaam bij de keuze van een nieuw slot!
Product voldoet aan verwachting.
Mijn Dormakaba TS73 erg snel thuis geleverd. En ik denk ook aan de laagste prijs die ik vond. Winkel OK dus! Over het toestel zelf ben ik (nog) niet zo enthousiast. De fijnregeling is niet lineair en delikaat. Geen idee of het met andere merken (vb Geze) ook zo is. Product: hmmmm.
Makkelijke duidelijke website en met een goede prijs.
Het verliep allemaal prima alleen had ik verwacht dat mijn bestelling in 1 keer zou komen maar dat ging in 2 keer het ging hier om een driepunt sluiting maar het kwam allemaal goed.
Xxxxx
Duimhengen zocht ik, met nog wat schroeven en bouten. Ik vond een overzichtelijke en ruime collectie met aantrekkelijke prijzen. Ik had ook advies nodig: welk materiaal was geschikt voor mijn klus. Dat ging via een chat. Ik kreeg diverse mogelijkheden waaruit ik een afgewogen keuze kon maken. De bestelling had ik de volgende dag, solide verpakt, in huis.
snel geleverd
Levering prima volgens afspraak en goede communicatie
Door een fout van de PostNL bezorger was mijn pakje zoekgeraakt (was door de bezorger in de papiercontainer verstopt, bezorger liet briefje met onleesbare text achter, het pakje ging met het oud papier mee). Daarop stuurde Mijnijzerwaren gewoon de bestelling nogmaals. Wat een fijne service!
Website geeft goede informatie over de artikelen die geleverd kunnen worden.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT