alles duidelijk aan gegeven en hulp was in dit geval niet nodig
Er was iets niet helemaal in orde, maar kosteloos nieuwe opgestuurd en de oude hoefde niet retour. Dat is nog eens service
Alles werd geleverd wat ik bestelde. Goede prijzen en soms kortingen ! Mijn vragen aan de verkoper werden allemaal beantwoord. Aanraden.
Goed geholpen. Het gekochte product was van goede kwaliteit. Levering dag later maar nog steeds erg snel!
Slot besteld, heel snel geleverd,. Nette prijzen
Na een kleine vertraging en een telefoontje Werd alles duidelijk en werd ik goed op de hoogte gehouden over de vertraging van de bestelling en de levering. Na het eerste telefoontje ben ik continue op de hoogte gehouden van de veranderingen.
Snel geleverd wat ik had besteld. Prijs was ok, dus verder niets mis mee.
prima prijs kwaliteit service verhouding. Toen het pakket na 4 dagen er nog niet was (oorzaak POSTNL) hebben ze een tweede set gestuurd. Deze tweede set was er de volgende dag al.
Een aantal nemef artikelen mis ik in uw shop, bijpassende sluitkommen als set Kknnik niet vinden bv. Tevens werkt de de shop op een mobiel apparaat slecht
Beste Mark, Wat vervelend om te horen, als u vragen heeft over artikelen willen wij altijd voor u kijken en kan u altijd contact met ons opnemen. Kunt u ons laten weten waar u tegenaan liep met het gebruik op een mobiel apparaat? We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Heb geïnformeerd naar de kleur van sisal touw. De informatie klopt niet daarom het touw terug gestuurd kost mij €13,50 aan porto kosten. Hopelijk krijg ik het aankoopbedrag en de porto kosten terug. Ik heb volgens instructies op de website het retour formulier ingevuld en uitgeprint wel moest ik bij post nl €13,50 betalen voor het terug sturen.
Beste Flip, Wat vervelend om te horen, we begrijpen helaas niet helemaal wat u bedoelt met de kosten voor het retourneren. Op de website staat namelijk ons retourproces en die is kosteloos. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ursprüngliche Bewertung
Goede prijs/kwaliteit
Kwaliteit van het luchtventiel was matig maar dat ligt niet aan Mijn IJzerwaren. Trok door een gleufje valse lucht waardoor er een fluitgeluid ontstond. Stukje plakband erom heen loste dit op.
Weinig ik bestel jullie leveren optijd dus tevrede klant. Beter kan niet
Goed materiaal, prima prijs /kwaliteitverhouding. Wordt prima op de hoogte gehouden betreffende verzending
Goede kwaliteit en snelle levering
artikelen waren zoals gewenst en keurig verpakt
makkelijk bestellen en goede beschrijving van het product
Door de gemakkelijke website was de aanvraag een koud kunstje. Ook de levering verliep voorspoedig. Het betalen via Afterpay is een pré.
Toegankelijke website, concurrerende prijzen, snelle levering. Artikelen onbeschadigd geleverd in deugdelijke verpakking.
Ik vond het gebruik van de webshop erg overzichtelijk. Het bestellen ging ook goed. Het was echter niet meteen duidelijk dat een artikel niet op voorraad was. Pas na de bestelling werd duidelijk dat de levertijd langer was dan 24 uur. Contact met helpdesk was duidelijk en nuttig. Levering kwam in goede orde aan.
Redelijk snel geleverd, goede prijs
de afhandeling door de webshop , daar viel niets op aan te merken! Echter de vervoerder maakte zijn belofte niet waar en had meer tijd nodig dan verwacht.
verpakking belachelijk groot voor het bestelde, levering incompleet
Beste Rene, Wat vervelend om te horen, wat klopte er niet aan de verpakking? Onze excuses. We hopen dat u alles wel in goeie orde ontvangen heeft? We horen het graag. We willen altijd verbeteren. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT