Binnen 48 uur na bestelling geleverd!
Snel geleverd. Kwaliteit goed
Ik vind het een erg handige, overzichtelijke en klantvriendelijke website. Ik kwam per toeval op deze website, maar ik vind het gewoon echt fantastisch. De prijzen zijn goed. De verzending is enorm snel. Hoe het retourproces loopt kom ik binnenkort achter, maar ik schat in dat dit ook gewoon top is. Samengevat: toppertje en ze hebben er een klant bij.
Prettig
Bestelde items worden snel geleverd. Duidelijke site
Zeer vriendelijk, denkt mee en zorgt dat ik de goede spullen kan bestellen. Super geholpen door Dennis!
Geen controle van de verzonden materialen
Beste JG, Wat vervelend om te horen. Was er iets niet compleet aan de order? We horen het graag om samen tot een oplossing te komen. U kan ons altijd bereiken op [email protected] Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Kreeg de verkeerde diameter. Gebeld. Dat klopte door interne check. Volgende had ik de juiste diameter al in huis en ik hoefde de verkeerde niet meer te retourneren. Klasse.
Het juiste product snel en goed geleverd en de prijzen van de artikelen zijn mooi voor deze goede kwaliteit
Snelle levering en geen nonsens
Snelle levering heel belangrijk!!!
Goede kwaliteit schroeven en snelle levering
Heb al vaker besteld altijd snel geleverd en goede prijzen als je vergelijkt met de concurrentie
het is allemaal goed gegaan, alleen de levering duurde erg lang, ik kreeg vier dagen te horen dat het onder weg was. Het was een brievenbus levering, alleen jammer dat het niet door de brieven paste.
Snelle reacties klantenservice
Prima gedaan
Zending veel later gehad dan te voren aangegeven. Netjes verpakt, maar helaas was het product zelf duidelijk eerder gebruikt en behoorlijk beschadigd. Direct weer geretourneerd.
Beste Johan, We hebben via whatsapp een vraag gestuurd echter geen respons gekregen.. We willen graag samen tot een passende oplossing vinden en u verder helpen natuurlijk. Ik hoor graag van u. We zullen dan gelijk voor u kijken. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ik werd al goed geholpen door de telefonische helpdesk van 'Mijn IJzerwaren'. De daarop volgende bestelling ging zonder problemen en het bestelde artikel werd snel binnen een paar dagen geleverd.
Hier wat filters besteld, ik had ze met spoed nodig dus had ze even gecontracteerd voor of de voorraad wel echt klopte en of ik het voor het weekend zou ontvangen. En daar was niets van gelogen, bestelling netjes op tijd binnen gehad.
Had eerst een vraag of dat onderdeel kan gebruiken voor mijn project. Dat was mogelijk en adviseerde me een artikel die ik kan gebruiken. gelijk besteld en 2 dagen later ontvangen. Klasse!
Ik had 3 huisnummers besteld en helaas zat er in 1 verpakking een verkeerd nummer. Op de verpakking stond wel het goede nummer. Één telefoontje en het werd direct opgepakt met excuses.
Ik zocht en vervanging van een stabiliteitsbalk van een hele oude Altrex 3x10 ladder. Deze was niet precies voor mijn ladder maar ik zag zelf op de foto's dat zit zou gaan passen. Inderdaad was het heel eenvoudig te passen. De prijs was niet de goedkoopste maar het was wel op voorraad en daar ging het me ook om. De volgende dag geleverd. Prima tevreden.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT